Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Sportscars

Sportscars: Groeten uit Sebring 1

sebring1

Een paar dagen na het WTCC in Curitiba staat alweer het volgende grote evenement op het programma, de 12 Uur van Sebring, de openingsrace van de American Le Mans Series. AUTOSPORT.NL is na Curitiba ook in Florida aanwezig om verslag te doen van de belangrijkste sportwagenrace in de aanloop naar Le Mans. Misschien zelfs wel de belangrijkste sportwagenrace van het jaar, want anders dan in Le Mans treden hier de beide Duitse merken Audi en Porsche tegen elkaar in het strijdperk. Een sfeerimpressie vanuit Sebring.

Tekst: René de Boer
Foto's: Stefanie Wahl, Rebocar Automotive Prdoductions

sebring2

Met een klein gezelschap Duitse journalisten vloog ik vanuit Frankfurt naar Miami, waar we de eerste nacht doorbrachten in het National Hotel aan South Beach, met blik op de Atlantische Oceaan. Van harte aan te bevelen!

sebring3

Natuurlijk is ook voor passend transport gezorgd: Audi A8-modellen met flinke motoren en een Q7 staan tot onze beschikking. De hotels aan South Beach zijn overigens fraai in Art Déco-stijl.

sebring4

Collega Stefanie Wahl van het Duitse dagblad "Heilbronner Stimme" en uw verslaggever delen een Audi Q7, hier bij een snelle koffiestop onderweg vanuit Miami naar Sebring, een rit van zo'n drie uur.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet