Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Huub Dubbelman, een gedreven communicatieprofessional neemt afscheid

3S3A1651
Na 23 jaar beleefde Huub Dubbelman zijn laatste dag bij Mercedes-Benz Nederland

"Een grote meneer verlaat de scene", schreef onze Belgische collega Bart Lenaerts enkele weken geleden bij het vertrek van Erik Van den Heuvel als Hoofd Press & Corporate Communications van Mercedes-Benz BeLux. Hetzelfde mag zonder meer worden gesteld bij het afscheid van Van den Heuvels Nederlandse evenknie, Huub Dubbelman, die afgelopen vrijdag zijn laatste dag als Manager Corporate Communications van Mercedes-Benz Nederland beleefde. We maakten er al even gewag van in ons verslag van de presentatie van het boek Racefan F1 'Finish' van Anjès Verhey, waarvan Huub Dubbelman een van de eerste twee exemplaren in ontvangst mocht nemen. Later die middag volgde zijn officiële afscheid met een enorm druk bezochte receptie in het gebouw van Mercedes-Benz Nederland in Utrecht. Een korte fotografische terugblik op het afscheid van een pure en gedreven communicatieprofessional met een groot hart voor de autosport, die ook AUTOSPORT.NL door de jaren heen altijd zeer goed gezind was.

Tekst: René de Boer (Twitter: @renedeboer)
Foto's: Chris Schotanus

3S3A1582
Eberhard Kern roemde de verdiensten van zijn scheidend manager Corporate Communications...

Uiteraard bestond de receptie voornamelijk uit handen schudden en herinneringen en anekdotes ophalen met talloze bekenden vanuit de branche. Tussentijds was er een officieel moment waarop Eberhard Kern, C.E.O. van Mercedes-Benz Nederland, de verdiensten van de scheidend woordvoerder roemde en daarbij ook expliciet zijn inzet voor de autosport in het algemeen en de DTM-races op Zandvoort in het bijzonder vermeldde.

3S3A1620
...en stelde Helen Van Nuffelen voor als diens opvolger

Tevens werd Helen Van Nuffelen voorgesteld, zij is vanaf 1 januari als Manager Corporate Communications & Press Relations Mercedes-Benz Cars verantwoordelijk voor de externe betrekkingen van Mercedes-Benz in de Benelux. Ook Huub Dubbelman zelf voerde het woord en blikte terug op zijn 23 jaar bij Mercedes-Benz Nederland. Ook wij danken Huub Dubbelman vanaf deze plaats hartelijk voor de fijne contacten alsmede zijn inzet voor en betrokkenheid bij onze site.

3S3A1673
Jorg Roelofs, Manager Dealer Development, sprak namens de collega's van Mercedes-Benz Nederland

3S3A1730
CEO Eberhard Kern met Huub Dubbelman, diens echtgenote Sharon en dochters Claire en Fleur (vlnr)


Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet