Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
GT

GT: Groeten van de ADAC GT Masters uit Hockenheim 2017

Afgelopen weekend werden er in het ADAC Masters pakket op de Hockenheimring diverse kampioenschappen beslist. De Fransman Jules Gounon won verdiend de ADAC GT Masters titel met de Callaway Corvette C7 R, voor de Brit Josh Files gold hetzelfde in de TCR Germany. VAR-coureur Felipe Drugovich verspeelde zijn titelkansen in R2 waardoor de Est Juri Vips in de allerlaatste wedstrijd de titel kon opeisen. We blikken nog eens terug op een fantastisch najaarsweekend.

Tekst en foto's: Willem J. Staat

Groeten van de ADAC GT Masters uit Hockenheim 2017
Goed nieuws voor de ADAC GT Masters fans. Het ADAC GT Masters circus keert ook in 2018 weer terug naar Zandvoort. Maar sinds vanavond lijkt ook een terugkeer naar de Eurospeedway volgend jaar weinig meer in de weg te staan. Volgens welingelichte bronnen blijft een gecombineerd DTM/ADAC GT Masters weekend na verzet van de lokale middenstand in de Lausitz gewoon op de kalender staan. Maar nu kijken we traditioneel terug op een schitterend najaarsweekend.

2017 Callaway
Wat vorig jaar niet lukte, lukte voor Callaway dit jaar wel gelukkig.

2017 Callaway PF
Massale vreugde bij de Corvette fans.

2017 Callaway box
De spanning in de laatste ronde bij de vrouwelijke aanhang valt duidelijk van hun gezichten af te lezen.

2017 Gounon
Of de broek nu afzakte van de spanning of van het feit dat Vader Jean Marc Gounon misschien wat minder presteerde dan zoonlief. Daar valt misschien over te redetwisten.

2017 Callaway PF 2
In tegenstelling tot 2016 nu echt kampioen

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet