Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Supercar Challenge

Supercarchallenge: Eugene Janssen Award voor Eric van de Munckhof tijdens eindejaarsfeest Breda

Afgelopen vrijdag hield de Supercarchallenge haar jaarlijkse eindejaarsfeest in Breda. In Bar&Dancing "Het Kerkplein" mochten de Supercarchallenge kampioenen uit handen van Dick van Elk hun prijzen in ontvangst nemen. Ondanks de vele crashes en zijn positieve instelling mocht Eric van de Munckhof dit jaar de Eugene Janssen Award in ontvangst nemen.

SC Eric van de Munckhof Ondanks veel pech toch een Award voor Eric van de Munckhof.

Eugene Janssen Award voor Eric van de Munckhof
Vijf jaar geleden overleed Supercarchallenge deelnemer Eugene Janssen aan een slopende ziekte. Ter nagedachtenis aan hem werd de Eugene Janssen Award ingesteld voor de deelnemer die zich binnen de Supercarchallenge op positieve wijze weet te onderscheiden. Dit jaar viel die eer aan Eric Munckhof te beurt, die dit seizoen overigens de nodige crash in de ex-BMW Z4 van Eugene Janssen mocht incasseren. Van de Munckhof mocht als eerste zijn Award in ontvangst nemen. Tijdens het supercarchallenge slotfeest werd Hankook officieel als nieuwe partner aangekondigd. Jean Paul en Danny van Dongen zullen de komende jaren als met hun bedrijf Race Tyre BV als partner van de Supercarchallenge fungeren. Een kleine foto-impressie van afgelopen weekend.

SC Hankook
Jean Paul en Danny van Dongen mochten als één van de eersten hun Hankook partnership met de Supercarchallenge organisatie aankondigen.

SC Evenementen
De huishoudelijke mededelingen voor het seizoen 2017.

SC Kosta Kanaroglou
De Griek Kosta Kanaroglou van de Escuela Espagnola de Pilotes werd samen met Oliver Campos Hull kampioen bij de Super GT's. Laatstgenoemde was echter verhinderd.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet