Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Racing Shows

Racing Shows: Promotiedames Essen Motor Show 2016 in beeld gebracht

Het leek ons eens een leuk idee om een aantal promotiedames van de Essen Motor Show 2016 in beeld te brengen. Dat een deel van de auto(sport) industrie Essen om marketingtechnische of financiële redenen de rug heeft toegekeerd betekent dat de overgebleven concurrentie met nog creatievere acties en met nog meer vrouwelijk schoon uitpakt om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

Tekst en Foto's Willem J. Staat

2016 Ortelli 2
Lexus-VLN coureur Stephane Ortelli is altijd wel in voor een publicity gag.


De Promotiedames Essen Motor Show 2016 in beeld gebracht
Met uitzondering van de aanwezige fabrikanten zijn het vooral de toeleveringsbedrijven in de banden/velgen/audio-stereo sector die in hun segment de naamsbekendheid op charmante wijze proberen te vergroten. Saillant detail. In het verleden stonden de promotiedames vooral ter beschikking voor de mediavertegenwoordigers terwijl je ze op de publieksdagen nauwelijks tegenkwam. De leukste actie kwam misschien wel van Dr. Oetker, waar de nieuwe Pizza's door hele charmante dames gratis aan de man gebracht werden. Of de hongerige beursbezoekers voor de pizzabaksters of Dr.Oetker kwamen weten wij niet. Ook een leuke actie van Skoda. Daar mochten de krachtpatsers hun kunsten vertonen om indruk te maken. Wij maakten afgelopen zaterdag voor de autosport.nl lezer een kleine rondgang.

2016 Hankook 3
De bandenfirma Hankook brengt al jarenlang Zuid Koreaanse schonen naar Europa om haar producten te promoten.

2016 Hankook 4
Deze grappige Hankook dame zette met regelmaat ook haar collegaatjes en sommige fotografen met haar smartphone op de foto.Je weet maar nooit.

2016 Lexus

Wel even naam en adres noteren bij Lackas Race Events en Lexus.
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet