Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
GT

Groeten van de Competition102 GT4 European Series uit Misano

misanogroet-00

Het 6e en laatste evenement voor de Competition102 GT4 European Series werd verreden op het Italiaanse Circuit Misano, vlakbij de badplaats Rimini. Als bijprogramma van de Blancpain Sprint Series werden twee wedstrijden gereden waarvan er eentje in het donker was. We kijken nog even terug op de races en wat we nog meer zagen.


Tekst en foto's: Chris Schotanus

misanogroet-01

Het circuit heet officieel 'Misano World Circuit Marco Simoncelli', vernoemd naar de Italiaanse MotoGP-coureur die in 2011 bij een race op Sepang om het leven kwam.

misanogroet-02

Nick Catsburg liep even binnen bij zijn oude team Ekris om de coureurs Ricardo van der Ende en Bernhard van Oranje nog wat tips te geven over het circuit.

misanogroet-05

Het was op vrijdag best wel on-Italiaans weer met veel regen. Duncan Huisman voelde zich met de dikke Camaro wel thuis in dit soort omstandigheden en drifte lekker de bochten door.

misanogroet-08

Op het laatste evenement nog een nieuwkomer voor deze race in Misano; twee Maserati's Gran-Turismo M, met achter het stuur de equipe Curti/Curti en Zampieri/Baxter.

misanogroet-03-480

Nachtelijke voorbereidingen voor het SIN-team voorafgaand aan de avondtraining. Let ook eens op de DAF-65 vrachtwagen, die door dit team wordt gebruikt om de wagens mee te vervoeren.

misanogroet-04

De contouren van de SIN doen het erg goed in het donker.
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet