Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Groeten uit ...

Groeten vanaf de GT4-paddock op de Nürburgring

gt4groetnurburg01

Afgelopen weekend toog het Europese GT4-circus richting de Nürburgring voor de 5e ronde van de Competition 102 GT4 European Series. Ondanks dat we nog in de maand augustus zitten en hadden gerekend op zomerse temperaturen, voelde het op zondag aan als een koude herfstdag. Dat mocht de pret echter niet drukken. Er werden twee mooie races verreden en er kon zelfs al een kampioen gehuldigd worden. We blikken nog even terug.

Tekst en foto's: Chris Schotanus

gt4groetnurburg00

Start van de tweede GT4-race, tevens de laatste race van de dag en de enige race die niet werd onderbroken door de inzet van de safetycar. En samen met de ADAC GT Masters-race ook de enige die niet gestart werd achter de safetycar.

gt4groetnurburg02

Het ziet er zo nog wel zomers uit met al die mooie gekleurde bloemen langs het parcours, hier met de Camaro van Duncan Huisman en Luc Braams.

gt4groetnurburg03

Maar schijn bedriegt wel een beetje, want als we goed kijken verleppen de bloemetjes toch al een beetje. De herfst staat voor de deur.

gt4groetnurburg04

De RTL-crew interviewt Peter Terting die debuteerde in de ProSport Porsche. De voormalig Volkswagen Lupo-kampioen en DTM-rijder had het erg naar zijn zin bij de GT4 European Series.
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet