Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
24H Series

Div: 24 uur van Dubai ook vanaf thuis prima te volgen

start_from_helicopter_24h_dubai

Het live bekijken van de actie in het Dubai Autodrome is natuurlijk de beste manier om de Dunlop 24H DUBAI (10-12 januari 2013) te ervaren. Voor de gelukkigen die ter plekke zijn, is de toegang gratis. Maar ook de thuisblijvers hebben volop alternatieven om uit te kiezen. Live-TV-beelden zijn te zien via Motors TV en tal van andere zenders, er zijn beelden via het 24H Series-Youtube-kanaal en commentaar via radiolemans.com, plus live-timing en nieuws via live.24hseries.com als ideale mogelijkheden om de race te volgen. Ook via Facebook (24HSeries) en Twitter (@24HSeries) is er regelmatig nieuwe informatie.

Tekst en foto's: PR

live_tv_coverage_24h_dubai

Met 85 GT’s, toerwagens en 24H Specials die voor de achtste editie van de Dunlop 24H DUBAI aan de start worden verwacht, is er volop actie op het 5,390 kilometer lange Dubai Autodrome. De specialisten van het Duitse productiebedrijf Quattro Media zullen opnieuw ter plekke zijn om spectaculaire beelden vast te leggen. Rondom het circuit worden tal van camera’s geïnstalleerd, terwijl mobiele camera’s de gebeurtenissen in de pitstraat volgen. Bovendien worden acht top-auto’s voorzien van on-board-camera’s om beelden vanuit rijdersperspectief te maken. Deze on-board-camera’s worden geleverd door ALFACAM, het gespecialiseerde bedrijf dat ook de on-board-camera’s en technologie levert voor de uitzendingen van het FIA WK Toerwagens (WTCC).

De live-TV-verslaggeving van de Dunlop 24H DUBAI 2013 wordt gepresenteerd door Dunlop, de titelsponsor van het evenement, en televisiepartner Nissan. Motors TV zendt gedurende het evenement meer dan 16 uur lang live uit. Live-beelden zijn ook te zien via Sportklub (Kroatië, Servië, Bosnië, Slovenië, Macedonië, Polen, Montenegro), Nelonen Pro1 (Finland), LifeTV! (België), Sport 5 (Tsjechië, Slowakije), Slovaksport (Slowakije), Viasat Motor (Zweden, Noorwegen) en Arab Motors TV (Midden-Oosten). Tal van andere zenders over de hele wereld zullen eveneens beelden van de Dunlop 24H DUBAI tonen. Volledige gegevens over TV-uitzendingen zijn te vinden op de website www.24HDubai.com.

herritage_village_24h_dubai

Dubai Village – een mooie mix van traditie, cultuur, gastvrijheid en kwaliteit
Voor diegenen die tijdens de Dunlop 24H DUBAI 2013 op het Dubai Autodrome ter plekke zijn, is een bezoek aan het Dubai Village in het rennerskwartier een must. Het Heritage Village, waar de voor Dubai typische traditie, cultuur en gastvrijheid centraal staan, is al bekend van eerdere races, maar ditmaal wordt het Village uitgebreid met diverse verkoopstands met hoogwaardige merchandise-artikelen van het evenement en producten van diverse andere aanbieders. Het Dubai Village is tevens de locatie voor de officiële Welcome Party met barbecue op woensdag 9 januari.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet