Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

PB: Bleekemolens Racing School - Beter rijden, meer plezier én uw racelicentie


monaco_bleekemolen_s2

Bleekemolens Racing School begeleidt al meer dan 25 jaar met veel succes cursisten naar het behalen van hun racelicentie. Tijdens driedaagse cursussen in januari en februari leren deelnemers op het circuit van Zandvoort de finesses van wagenbeheersing, waardoor ze nog meer plezier aan het autorijden beleven. Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen hebben samen meer dan 80 jaar autosportervaring, van Formule 1 en DTM via Porsche Supercup tot aan de Australische V8 Supercars en de nationale Renault Clio’s zijn Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen meer dan wie ook geschikt om mensen de fijne technieken van het betere autorijden bij te brengen.


monaco_bleekemolen_j

“Het is een wijd verbreid misverstand dat je alleen maar een racecursus kunt doen als je ook wilt gaan racen. Sterker nog: zeker de helft van de mensen die bij ons de cursus doen, hebben die ambitie helemaal niet. Die komen met een heel ander doel, namelijk het verbeteren van hun rijvaardigheid en het verkrijgen van een betere wagenbeheersing. Sommigen zijn zo enthousiast, die komen ieder jaar weer terug”, vertelt Michael Bleekemolen. Tijdens de cursus komen onder meer aspecten als de ideale lijn, rem-, stuur- en schakeltechnieken, slipstreamen, het opvangen van onder- en overstuur en driften aan bod.

Bleekemolens Racing School is een door de Knac Nationale Autosport Federatie, oftewel KNAF, erkende raceopleiding. Het slagingspercentage is dankzij de intensieve en professionele begeleiding ongekend hoog. Maar liefst 98% van de cursisten behaalt de felbegeerde racelicentie. Vanzelfsprekend zijn de cursus, het theorie- en praktijkexamen perfect op elkaar afgestemd.

480_sebas_blij_1945

“Wie bij ons de cursus heeft gedaan, is na afloop gegarandeerd een betere automobilist, of dat nu op de weg of op het circuit is”, zegt Michael Bleekemolen tot besluit. Wilt u ook uw racelicentie halen of uw voertuigbeheersing tot in de puntjes perfectioneren? Overweeg dan één van de professionele cursussen van Bleekemolens Racing School. Op raceplanet.nl staat alle relevante informatie.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven, neem dan contact op met Michael Bleekemolen.
Bleekemolens Racing School
Telefoon: +31 (0)85-27 37 390
Email: zandvoort@raceplanet.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet