Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Supercar Challenge

Supercar Challenge: Kampioenen gehuldigd tijdens jaarfeest in Breda

supercar_challenge_jaarfeest_1

Al vele jaren wordt het seizoen van de Supercar Challenge powered by Dunlop afgesloten met een groots feest. Ook dit jaar was Bar-Dancing Het Kerkplein in Breda afgehuurd om nog eens terug te blikken op afgelopen seizoen, de kampioenen van dit jaar te huldigen en om ook al eens vooruit te kijken naar seizoen 2013. Naast de al bekende kampioenen werd ook de winnaar van de Eugène Janssen Award bekend gemaakt, die dit jaar naar coureur en teammanager Rob Nieman van het Spirit Racing Team ging. Tot slot werd ook het Supercar Challenge jaarboek 2012 gepresenteerd, dat met 322 pagina’s dikker dan ooit is.

Tekst en foto’s: PR

Voorafgaand aan de prijsuitreiking was er voor iedereen een uitgebreid buffet. Nadat iedereen zijn maag goed had gevuld was het tijd voor het officiële gedeelte, waarbij Dick van Elk de kalender voor 2013 doornam en ook het reglement voor 2013 toelichtte. Daarnaast maakte Donald Molenaar als afgevaardigde van Radical Benelux van de gelegenheid gebruik om de nieuwe Superlights-divisie toe te lichten.
Hierna was het tijd geworden voor de huldiging van de kampioenen. Per divisie werd de top drie in de eindrangschikking naar voren geroepen om hun prijzen in ontvangst te nemen.

supercar_challenge_jaarfeest_2
Super GT-divisie: Diederick Sijthoff (1) en het duo Robert de Graaff en Philippe Ribbens (2).

supercar_challenge_jaarfeest_3
GT-divisie: Henk Thuis (2), Barry Maessen (1) en Steve Vanbellingen (3). Helemaal rechts Joost Ursem van JR Motorsport.

supercar_challenge_jaarfeest_4
GTB-divisie: Kees Kreijne (1) en het duo Jacky van der Ende en Nelson van der Pol (3).

supercar_challenge_jaarfeest_5
Supersport-divisie: Peter Hoevenaars (3), het duo Koen Bogaerts en Pieter van Soelen (1) en de gebroeders Robin en Ferry Monster (2).

supercar_challenge_jaarfeest_6
Sport I-divisie: Marcel van Berlo (3), het duo Priscilla Speelman en John van der Voort (1) en Eric van den Munckhof (2).
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet