Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
EK Mégane Trophy

Eurocup Mégane Trophy: Kelvin Snoeks ook in Eurocup Mégane Trophy actief

480_snoeks_megane

Kelvin Snoeks zal naast zijn deelname aan het HDI-Gerling Dutch GT Championship dit seizoen ook uitkomen in de Eurocup Mégane Trophy. De Noord-Hollander komt tijdens de drukbezochte World Series by Renault evenementen uit voor het TDS Racing, welke in 2010 met landgenoot Nick Catsburg nog het kampioenschap veroverde. Binnen het Franse topteam wordt Snoeks vergezeld door Bas en Jeroen Schothorst en Wim Beelen.

Tekst en foto: PR

Nadat Snoeks eind vorig jaar op het circuit van Barcelona kennis had gemaakt met de 400 PK sterke bolide van TDS Racing, heeft hij inmiddels al flink wat waardevolle extra kilometers gemaakt tijdens de twee officiële tweedaagse pre-season testsessies op Motorland Aragon en wederom Barcelona. Tijdens deze eerste krachtmetingen liet de Nederlandse debutant zich al netjes van voren zien!

Snoeks heeft zich dan ook tot doel gesteld om in de Eurocup Mégane Trophy al dit jaar vol voor de prijzen te gaan. Leuk detail: net als de afgelopen twee jaar in de Formule 2 komt Snoeks ook in 2012 in zowel het HDI-Gerling Dutch GT Championship als de Eurocup Mégane Trophy uit met startnummer 12!

KELVIN SNOEKS: “Ik ben erg blij met deze nieuwe kans om bij een topteam als TDS Racing op Europees niveau uit te komen. Samen met mijn teamgenoten Jeroen en Bas Schothorst en Wim Beelen hebben we een sterke Nederlandse bezetting in ons team van vier wagens. Graag wil ik mijn trouwe partners HDI-Gerling en Snoeks Automotive bedanken voor hun verlengde support. Ik ben gretig om hen op de baan met mooie resultaten te belonen voor hun loyaliteit!”

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet