Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Jos Verstappen nog twee weken in voorarrest

jos_verstappen_1839

Nederlands succesvolste autosportcoureur Jos Verstappen zit nog ten minste twee weken in voorarrest. De Limburger is aangeklaagd door zijn ex-vriendin, omdat Verstappen opzettelijk op haar zou zijn ingereden. De Limburger ontkent, bij monde van zijn advocaat, deze ernstige aantijging.

Tekst: Daan Jeuken

Afgelopen week werd Jos Verstappen opgepakt. Hij zou nabij Roermond zijn ex-vriendin uit de auto hebben gezet en daarna op haar zijn ingereden. Zij liep hierbij schaafwonden en kneuzingen op en deed aangifte bij de politie. Daar meldde Verstappen zich vervolgens en sindsdien wordt hij vastgehouden. Dit voorarrest is nu met twee weken verlengd.

RTL Boulevard
Verstappens ex-vriendin deed haar verhaal tegenover RTL Boulevard. Ze vertelde dat ze haar relatie met Verstappen wilde verbreken, maar dat de coureur dit niet kon accepteren en dat “zijn daden steeds erger werden.” Dit mondde uiteindelijk uit in het inrijden op de vrouw, zo vertelde zij.

Niets van waar
Op Verstappens website heeft zijn advocaat, Marcel Heuvelmans, deze ernstige aantijgingen ontkend. Er wordt bevestigd dat de rechtbank in Roermond heeft besloten Jos een extra 14 dagen in detentie te houden, maar daarnaast wordt gesteld dat de beschuldiging van “opzettelijk omver rijden” totaal geen hout snijdt.

We houden het dus in de gaten.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet