Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
SEAT Cupra Cup

SEAT Cupra Cup: Teamwork Racing met drie Ibiza’s aan de start

Raymond Koster en Ben Schilperoort zijn de nieuwe rijders van Teamwork Racing. Het team neemt met drie auto’s deel aan de Shell Helix SEAT Cupra Cup.


Tekst: PR

Na de crash van Teamwork-rijder Arend Benthem in juli 2005, heeft Teamwork Racing het seizoen afgemaakt met twee auto’s. Beide Ibiza’s finishten in de top 10, waarbij Pim Hoekzema en Rene Oudshoorn op de vierde plek in de eindstand van de Shell Helix Seat Cupra Cup eindigden.
Het team heeft er nooit een geheim van gemaakt weer met drie wagens te willen strijden in 2006. Nadat Arend heeft aangegeven in 2006 – ondanks zijn voorspoedige herstel – niet aan de start te gaan verschijnen, heeft de teamleiding een aantal opties overwogen. Er is gezocht naar een ambitieus, snel team van coureurs, die echter ook gezelligheid weten te combineren met zo hard mogelijk rijden. Raymond Koster – in 2005 zesde in de eindstand van de Shell Helix Seat Cupra Cup – zal met Ben Schilperoort in de derde Teamwork Racing wagen het strijdperk betreden in 2006!

Blij

“Ik ben blij!”, aldus Ben Schilperoort: “Blij dat ik weer kan rijden in deze gave Cup, blij dat ik voor Teamwork Racing kan uitkomen en blij dat ik in Raymond naar mijn idee een geweldige teamgenoot heb gevonden. Ik kan niet wachten tot de Paasraces!”
De wagen zal in de volledige kleurstelling van Teamwork Racing – oranje met zwart – aan de start verschijnen van de Paasraces 2006, waarschijnlijk onder startnummer 21, zodat de nummers 21,22 en 23 weer garant staan voor spektakel in de Shell Helix Seat Cupra Cup!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet