Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Team Bleekemolen ook in 2009 grote, kansrijke racefamilie

480_fam_bleekemolen

Team Bleekemolen is in het nieuwe raceseizoen met zeventien rijders actief in vijf raceklassen. Het grootste nieuws is de deelname aan Dutch GT4, de nieuwe nationale topklasse. Sebastiaan Bleekemolen en Tim Buijs gaan met hun BMW M3 op titeljacht. Alleen autosportdebutante Laura Katsma is een nieuwe rijder binnen de teamgelederen, de overige rijders maken al langer onderdeel uit van de succesvolle en hechte racefamilie.

Tekst en foto's: PR

Team Bleekemolen gaat de strijd aan in Dutch GT4. In de nieuwe koningsklasse van de nationale autosport komen veel toprijders en topteams in actie met auto’s van het kaliber BMW M3, Porsche 997, Corvette C6 en Aston Martin Vantage. “Dutch GT4 belooft een goede en competitieve klasse te worden, die met recht de titel ‘Koningsklasse’ gaat dragen”, verwacht Sebastiaan Bleekemolen. “Daar doen wij als Team Bleekemolen graag aan mee.”

480_tim_sebastiaan

Sebastiaan vormt een team met Tim Buijs, die vorig seizoen samen met zijn teamgenoot voor Team Bleekemolen in de Porsche Supercup uitkwam. “Ik kijk terug op een leuk, gezellig seizoen met Tim”, aldus Sebastiaan. “Tim heeft bovendien laten zien dat hij echt snel is. Ik heb er veel zin en veel vertrouwen in.”

Sebastiaan heeft ook veel vertrouwen in de BMW M3 GT4. “De auto is door BMW Motorsport ontwikkeld en gebouwd en heeft zonder twijfel veel potentie.”

De voorbereidingstijd van Team Bleekemolen is kort; het team beschikt vanaf volgende week over de BMW M3, net op tijd voor de start van het autosportseizoen op 11 en 13 april tijdens de Paasraces op Circuit Park Zandvoort.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet