Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
WSK

Internationaal: Jorrit Pex op de weg terug tijdens WSK Masterseries in Sarno

Op de baan waar vorig jaar het wereldkampioenschap plaats vond, was dit weekend opnieuw de top van het internationale karting wereldje aanwezig voor de tweede ronde van de WSK Master series. Het enorm sterke veld kende vandaag in Sarno de finale dag, aan de voet van de Vesivius vulkaan. Bas Lammers reed vrijdag al naar de pole in de KZ2, Martijn van Leeuwen mocht als zesde van start in de KF3.

Tekst: Philippe De Roeck

Leonardo Pulcini was de snelste in de finale van de KF3. De Italiaan ging twee dames vooraf. Nikita Mazepin werd tweede, haar naam genoot Nikita Sitnikov werd derde. Martijn van Leeuwen kwam knap als zestiende over de streep.

Jorrit Pex is ondertussen aan de weg terug bezig. Na een moeilijke start van het seizoen kwam de Europees Kampioen vandaag als derde over de streep na Riccardo Negro en Charles Leclerq. Wereldkampioen Bas Lammers deed het goed met een vijfde stek. Max Verstappen kende een lastige week met een gebrek aan grip en werd zevende, net voor Rick Dreezen. Jules Szymkowiak werd achttiende, net voor Sinan van der Raad op P19

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet