Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Regen stoorzender bij Drachten Internationalsdi_zimmerman
Twee keer een 1ste kwalificatiepositie voor Frencil Zimmerman

Nog een keer eerste
Net als in de USB pakte Frencil Zimmerman ook in de klasse Street Bikes de eerste kwalificatiepositie en ook hier sneuvelde de man uit Lelystad in de tweede ronde. Hans Hoogervorst en Rob van Keulen deden het in deze 10,5 seconden indexklasse het beste en plaatsten zich voor de finale. In de klasse Super Street Twin eiste Jack Janssen de beste tijd voor zich op en bereikte net als de nummer drie Lando Beugelsdijk de finale.

di_jdb 
Junior Drag Bikes in actie

Tenslotte reden Mike van de Beek en Renshello Holsman met hun Junior Drag Bikes een aantal demonstratieruns. Bij voldoende belangstelling vormen de tweewielige tegenhangers van de Junior Dragsters volgend jaar een klasse die meetelt voor het kampioenschap.

di_wheelie_m
Veel grip en dus veel wheelies bij de diverse motorklassen. Iedereen kwam weer op twee wielen terecht, al scheelde het soms niet veel

Laatste punten
De volgende en tevens laatste wedstrijd die meetelt voor het Open Nederlands Kampioenschap wordt gehouden van 29 tot en met 31 augustus. Tijdens deze Goodridge Dutch Finals moeten op de dragstrip in Drachten de beslissingen vallen in de diverse kampioenschappen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet