Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Europese Top Fuel-titel lonkt voor Lex Joonefv_fagerstrom
Fredrik Fagerström

Top Methanol
In de klasse Top Methanol Funny Car gaat de strijd tussen Fredrik Fagerström (181 punten) en de winnaar van Mantorp Park Leif Andreasson (162 punten). Hoewel Ulf Leanders nog wel kansen heeft om zijn titel te prolongeren is de achterstand zodanig dat dit een moeilijke zaak zal worden, zeker gezien het constant presteren van de nummers één en twee.

efv_wilson
Dave Wilson

Bij de Top Methanol Dragsters heeft Dave Wilson een voorsprong van 40 punten op zijn eeuwige rivaal Peter Schöfer. De Engelsman heeft echter zoveel meer snelheid in huis dat voor de Duitser waarschijnlijk niet meer dan de runner up positie zal zijn weggelegd.

efv_alund
Jimmy Alund

Opnieuw Alund
Bij de Pro Stockers heeft regerend kampioen Jimmy Alund de beste papieren. Naast zijn voorsprong van 22 punten op Eero Knihtilä heeft de Zweed al eerder aangetoond over de sterkste zenuwen te beschikken. Michael Malmgren heeft de snelste auto maar zijn achterstand van 40 punten lijkt te veel om nog een gooi naar de titel te kunnen doen. De voormalig kampioen verspeelde zijn kansen met een voortijdige uitschakeling in Mantorp.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet