Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: The Main Event en meer

Dan heb je de baan zo zorgvuldig geprepareerd en vervolgens gooi je er een lading glas op.....Bij een van de twee tractoren waarmee de baan geprepareerd wordt, sprong een ruit en dan blijken dat heel veel kleine glaskorreltjes te zijn. En even opvegen van het plakkende baanoppervlak is er niet bij.
glas

Birgitte Bremnes, vorig jaar Top Fuel finaliste in Tierp, beproeft dit jaar haar geluk in de Funny Car klasse. In plaats van een nitro-motor achter je rug, eentje voor je neus. Door de nodige technische problemen zat een volledige run er niet in.
bremnes.02

bremnes.03

Bruno Bader wacht in de line-up ontspannen op de confrontatie met regerend Europees kampioen Michael Gullqvist.
bader

Hussain Al Shammari had uit Koeweit zijn eigen Camaro laten overkomen. Helaas had hij zich iets minder in de reglementen verdiept en moest de auto op het laatste moment nog worden aangepast aan de FIA Pro Modified regels, waardoor hij de eerste kwalificatierun miste. Daarna zondigde Al Shammari nog een keer en kon zijn Camaro definitief parkeren.
alshammari

Jonge fans van Anita Mäkelä scoren een T-shirt bij, en van hun held.
fans

Leerlingen van een Motorsport University kregen een rondleiding in deze voor hen veelal onbekende tak van autosport.
university

Met de sponsoring van Mitsuboshi, fabrikant van onder andere Star Racer blower belts, zien de Top Methanol Dragsters van Dennis en Timo Habermann en nu ook wat kleurstelling betreft nagenoeg gelijk uit. Zoek de verschillen. Bij Dennis is een rood streepje wat dikker, en bij Timo een zwart streepje. Dat zie je bij 400 km/u heel duidelijk.......
habermannteam

Spanning bij de familie Habermann
habermann
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet