Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: The Main Event en meer

Na een paar optredens in een Top Methanol Dragster, ging Jndia Erbacher op Santa Pod in de dragster van haar vader op voor haar Top Fuel licentie. De 22-jarige dochter van Urs Erbacher deed het meer dan uitstekend en kon, net als haar vader, haar geluk niet op. Wat ze voor haar 23ste verjaardag wil hebben is nu wel duidelijk en pappa Urs zal voortaan wat vaker (net als hier, geheel rechts) achter zijn eigen auto te vinden zijn.
jndia.04

Opeens voel je dat je betrapt bent door de paparazzi
jndia.02

De laatste aanwijzingen van vader Urs aan dochter Jndia
jndia.03

Een mooi vader-dochter moment
jndia.05

jndia.06

Jndia moet nog minimaal één run doen voordat ze haar licentie krijgt. Sandro Bellio mocht het papiertjes op Santa Pod al in ontvangst nemen. Ogenschijnlijk geheel ontspannen maakte de zoon van Danny Bellio indruk en zette in zijn laatste licentierun 5,84 seconden op de klokken. In de kwalificatie had Sandro Bellio daarmee op de derde plaats gestaan.
bellio.01

bellio.03

De jongste rijder die nog licentieruns moest doen was de 17-jarige Petteri Liimatainen, gelukkig weer zo'n simpel te spellen en uit te spreken Finse naam. Door een technisch probleem kon Liimatainen zijn laatste licentierun niet afronden. Maar ook hij maakte indruk. Drie nieuwe jonge rijders voor de toekomst.
liimatainen.03

liimatainen.01
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet