Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Dragracing in Rusland vanaf de NRing

Dat een Nederlandse dragracer de moeite had genomen om helemaal naar de NRing te komen, werd in hoge mate gewaardeerd. Met zijn 3.000 pk sterke '67 Camaro maakte David Vegter indruk. Vorig weekend behaalde de Nederlander in de tweede ronde van het Russian Drag Racing Championship de runner-up positie en herhaalde deze prestatie afgelopen zondag in de derde wedstrijd van het RDRC.
vegter.001

vegter.002

Vegter lag ook nu weer in de finale voor, maar moest van het gas om zichzelf op de korte baan niet in de problemen te brengen. Net voor de finish werd de Nederlander gepasseerd door Oleg Kondakov.
finale.000

finale.001

finale.002

Dmitry Samorukov en David Vegter.
david dmitry

Publicitair kunnen veel organisaties nog een voorbeeld nemen aan Dragtimes. Niet alleen was er een keurig mediacentrum, op beide dagen zorgden zo'n vijftien camera's dat alles werd vastgelegd en via een livestream kon worden gevolgd. Daarbij ook een commentator voor de interviews vanuit de pits. En dat alles bij een wedstrijd met rond de veertig deelnemers voor een nationaal kampioenschap.
tv.000

tv.005

De regiekamer voor de televisiebeelden.
tv.003

tv.004

Aan alles is te merken dat Dragtimes over een behoorlijk budget beschikt om de dragrace sport van de grond te krijgen. En dan kan het opeens snel gaan. Wie de andere takken van autosport volgt, zal niet verbaasd zijn dat ook hier de naam SMP Racing overal opduikt.
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet