Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: De andere kant van de Scandinavian Internationals

Witte rook is soms een goed teken, maar niet uit de uitlaten van een Top Fueler. Voortekenen van weer een mislukte run van Jari Halinen.
halinen

Micke Kågered Racing runt ook een auto in de Zweedse V8 Thunder Cars serie. Een mooie combinatie als sleepwagen voor de Top Fueler.
kagered

Zie ik dat nou goed, lijkt Anette Heleander, starter op Tierp Arena, te denken, is dat Dick Koster? Inderdaad Anette. Namens Post & Dros Racing Engines & Parts doet de Nederlander de service van MSD/Racepak op de circuits en voorziet teams van de benodigde onderdelen, lost eventuele problemen op en geeft advies.
koster.01

Nadat hij bij de vorige wedstrijd op Tierp hardhandig werd aangereden, had Leif Andreasson zijn Top Methanol Funny Car voorzien van een niets aan onduidelijkheid overlatende sticker.
andreasson

Was het vorige keer Micke Larsson die de baan van zijn tegenstander opzocht, dit keer probeerde Johnny Oksa de gele lijn uit.
oksa baan

Even daarvoor was de Fin nog de rust zelve bij het opwarmen van de motor.
oksa

Erik Andersson was op Tierp een nieuw gezicht in het Pro Modified-veld. Andersson had zijn fraaie turbo Mustang eerder in Amerika staan,
andersson.01

en nam van de overkant ook maar meteen een voor het Europese wegennet ruim bemeten 'camper' mee.
andersson.02

Na jaren van afwezigheid was Monica Oberg weer terug in Top Fuel. De Zweedse komt uit het ruim 700 kilometer noordelijk van Tierp gelegen Piteå. Ook daar is een dragstrip te vinden, al kan die gezien de extreem korte zomer maar weinig worden gebruikt.
oberg

Liam Jones had alle reden tot lachen. Opnieuw verbeterde de Engelsman diverse keren zijn persoonlijk record en schopte het in zijn eerste Top Fuel seizoen opnieuw tot de halve finale.
jones
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet