Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Ook dat was Tierp Arena tijdens de Turtle Wax Internationals

Fredrik "Fast Freddy' Fagerström had weer een speciaal sleepvoertuig meegenomen.
hotrod

Bij het team van Pro Stock-rijder Thomas Lindström was de Amerikaanse Pro Stock legende Allen Johnson te gast. De Zweed rijdt met motoren van Johnson, die zelf nog in de race is voor de Amerikaanse NHRA Pro Stock titel.
johnson

Misschien heeft vader Robert Karlsson er inmiddels wel spijt van dat hij zijn dochter Elvira ooit een Junior Drag Bike cadeau gaf. Ondanks haar pas 18 jaar rijdt Elvira alweer een paar seizoenen Pro Stock Bike en heeft er zelfs al een aantal Amerikaanse races opzitten. Dit jaar heeft de 16-jarige Elsa het voorbeeld van haar zus gevolgd waardoor vader Robert nu de (financiële) zorg heeft over de inzet van twee Pro Stock Bikes. Niet zo gek dat hij op zoek is naar een sponsor.
karlsson.01 Boven: Elsa (links) en Elvira tijdens het praatje voor genodigden.
karlsson.02

Dom Lagana was weer door Anita Mäkelä ingevlogen om haar Top Fueler van de juiste set-up te voorzien. Komend weekend is de Amerikaan weer in eigen land actief als één van de tuners van Steve Torrence tijdens de U.S. Nationals.
lagana

Thomas Lindström had zo zijn eigen manier gevonden om T-shirts het publiek in te schieten.
lindstrom

De dreigende luchten boven Tierp Arena lieten op zondag slechts een paar druppels los. Het programma kon daardoor gewoon worden afgerond.
lucht.02

Die kant moet je op met de burn out. In de run overigens ook.
malmgren
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet