Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Kalender Dutch Street Power Series compleet dsps_01

De op vrijdagavond op Vliegveld Drachten te verrijden Street Legal Nights vormen uiteraard weer de hoofdmoot op de kalender. Deze echte dragstrip staat de deelnemers toe over de volle kwartmijl ‘site by site’ tot het uiterste te gaan. Tijdens het laatste evenement op 29 september wordt tevens gestreden om de prestigieuze titel King Street 2006. Deze strijd gaat tussen de rijders die gedurende het gehele seizoen de snelste tijden op de klokken hebben gezet.

Ook in 2006 is het veld weer ingedeeld in meerdere klassen. Zowel deelnemers met zwaar opgevoerde bolides als rijders met nagenoeg standaard materiaal maken zo een kans op de overwinning. Naast de reeds bestaande A/SL, B/SL, C/SL en D/SL zijn er twee klassen toegevoegd en wel M&H Street Eliminator en Street Modified.

Om het geheel voor zowel rijders als publiek zo toegankelijk mogelijk te houden zijn inschrijfgelden en toegangsprijzen laag gehouden. Alle informatie (reglementen, inschrijven, data etc.) betreffende de Dutch Street Power Series is te vinden op www.oslracing.com.

Kalender
25 mei, DoDare, Circuit Park Zandvoort
5 juni, R.A.M.Festival, Rotterdam
30 juni-2 juli, Street Legal, Itzehoe Circuit (D)
28 juli, Street Legal, Drachten
11 augustus, Street Legal, Drachten
8 september, Street Legal, Drachten
29 september, Street Legal en King Street, Drachten
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet