Retro diversen

Retro: European Historic Grand Prix - Zolder: Tijdschema 2 en 3 juli

2-3 juli Formule 1-geweld en Le Mans-racers op circuit Zolder

Zaterdag 2 juli

Tijdschema
Q6 FIA GTC '65 qualifying 09:05 - 09:35 30 min
Q7 MG Competitions Holland qualifying 09:45 - 10:05 20 min
Q8 FIA TC '65 qualifying 10:20 - 10:50 30 min
Q9 HTGT qualifying 11:00 - 11:20 20 min
Q10 Triumph GTM Masters qualifying 11:35 - 11:55 20 min
Motorsilence 12:00 - 13:00
Q11 Grand Prix Masters qualifying 13:05 - 13:25 20 min
Q12 FIA GTC + TC '76 qualifying 13:40 - 14:10 30 min
R1 World Sportscar Masters race 14:25 - 14:55 30 min
R2 FIA GTC '65 race 15:10 - 15:40 30 min
R3 Grand Prix Masters race 15:55 - 16:25 30 min
R4 Dutch Historic NK TC + GT's '65 race 16:40 - 17:10 25 min + 1 lap
R5 HTGT race 17:25 - 17:50 25 min


Zondag 3 juli

Tijdschema
W1 Grand Prix Masters warm up 10:05 - 10:20 15 min
R6 FIA GTC '65 race 10:30 - 11:00 30 min
R7 Triumph GTM Masters race 11:15 - 11:45 25 min + 1 lap
R8 FIA TC '65 race 12:00 - 13:00 60 min
R9 Grand Prix Masters race 13:15 - 13:45 30 min
R10 FIA GTC + TC '76 race 14:00 - 14:30 30 min
R11 World Sportscar Masters race 14:45 - 15:15 30 min
R12 HTGT race 15:30 - 16:00 30 min
R13 Dutch Historic NK TC + GT's '65 race 16:15 - 16:45 25 min + 1 lap
R14 MG Competitions Holland race 17:00 - 17:30 30 min
R15 Triumph GTM Masters race 17:45 - 18:15 25 min + 1 lap

 affiche
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet