Retro

Retro: Een tweede druk voor Wim Loos, de onvervulde belofte van een natuurtalent

loos-boeken


We hebben u even laten wachten, waarvoor excuus. Maar we hebben mooi nieuws. Mede dankzij uw enthousiasme kan Wim Loos, de onvervulde belofte van een natuurtalent zijn tweede druk beleven. Als team achter dit boek, zijn we hier heel trots op.

We doopten Wim Loos begin november in het Zandvoorts Museum en wat we die dag mochten meemaken overtrof alle verwachtingen. Nog nooit kwamen zoveel mensen naar het museum. De kopers van ons boek maakten van de presentatie een geweldig autosportfeestje dat tevens diende als reünie voor veel oude Zandvoort-bekenden.

De reacties die we op het boek kregen in de weken die volgden waren vrijwel unaniem laaiend enthousiast. ,,Leest als een trein." En ,,Ik was weer even terug in de tijd van het oude Zandvoort", waren de meest gehoorde reacties. Ook kenners als autosportfotograaf Frits van Eldik, Allard Kalff en autosportschrijver Koen Vergeer roemden het boek. De eerste druk was binnen een dikke week uitverkocht. Omdat de bestellingen bleven komen, hebben we besloten de bestelsite opnieuw door te zetten.


BESTELSITE


We hebben nu voldoende aanmeldingen om onze drukker te vragen een tweede draai te doen. Die zal opnieuw van de hoge kwaliteit zijn die door onze kopers werd geroemd. Naar verwachting komt de tweede lading boeken in maart bij ons binnen. Iedereen die naast heeft gegrepen voor de eerste druk heeft nu de mogelijkheid om het boek weer te bestellen.

We gaan de herdruk in met een gezond aantal kopers, maar we hebben straks weer voldoende boeken om meer liefhebbers te bedienen. Dus maken we van deze gelegenheid graag gebruik om u te vragen vooral aan mede-autosportfans te vertellen dat Wim Loos, de onvervulde belofte van een natuurtalent weer volop te koop is.

Daarnaast attenderen we u graag op de commerciële mogelijkheden die er zijn. Bedrijven, clubs of groepen die dertig boeken of meer kopen, krijgen hun naam en logo prominent in het boek afgedrukt. Ook bieden we een aantrekkelijke korting aan iedereen die meer boeken tegelijk afneemt, staan we open voor het geven van presentaties in combinatie met afname van een pakket boeken en signeren we graag uw boeken.

Informeer via loos@autosport.nl naar de mogelijkheden.

We praten u graag bij.


Met vriendelijk groet,

Het Wim Loos-team: Gerrie Hoekstra, Olof van Joolen en Rob Petersen.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet