Retro

Retro: Groeten van de State of Art Historic Zandvoort Trophy


IMG 0005

Bij menig bezoeker liep het kwijl bij wijze van spreken uit de mondhoeken bij deze Porsche. Met een bodykit van RUF en in de iconische kleuren van Martini lijkt de wagen bijna sprekend op de Porsche 911 Carrera RSR bolide waarmee onder andere Gijs van Lennep in het midden van de zeventiger jaren over de circuits raasde.


4

Races met Historische racewagens, Youngtimers en Puppies (82-90). Mooie volle velden met veel variatie aan auto's en respect voor elkaars materiaal. Uiteraard gaat ook daar wel eens wat mis. Huppelt er zo maar een Falcon door het gras van het Scheivlak.

  5

Uiteraard was de politie paraat om erger te voorkomen
  6

De politiek liet ook zijn neus zien. Deze keer een VVD-er met een uit Amsterdam verbannen VW camper die stemmen kwam werven voor de Europese verkiezingen.
  7

"Ze vlooien elkaar" hoorde ik iemand zeggen. Met de 300mm lens was zichtbaar dat zij het staartje van haar vriend netjes maakte.
  8

Met een zelfde type pick-up sleepte Dan Gurney zijn race Cobra's van race naar race.

IMG 0006

Ondanks een heerlijk zonnetje was het beide dagen behoorlijk fris voor de tijd van het jaar door een venijnig windje uit zee, maar deze OCA marshall was hier goed op uitgerust.

Reacties

    • 0
    • 0
     
    Anonieme gebruiker 16 mei 2019 07:37

    Erg leuk om te lezen altijd weer! FYI: een paar teksten/beelden passen niet bij elkaar.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet