Retro

HARC nieuws Maart: Britse monoposto’s komen naar Zandvoort en ander HARC nieuws

Mono

Puristen vinden dat de enige echte racewagen een éénzitter is. Voor die mensen hebben we goed nieuws, want tijdens de Historic Zandvoort Trophy op 11 en 12 mei komt de Britse Monoposto Racing Club in actie. We weten dat je Engeland kan racen met alles wat vier wielen heeft, en dat geldt ook voor deze club. Alle oude éénzitters, van kleine heuvelklimauto's met motorfietsmotoren tot en met Formule 3 auto's van voor 2007, zijn welkom.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

Formule Ford, Opel Lotus, Formule Renault het kan allemaal. Sterker nog, als je een auto hebt die niet in één van de klassen valt, is er altijd nog de en het invitatieklasse.... Heb je een monoposto, een racelicentie en zin om te racen op Zandvoort? Dan is dit iets voor jou. Kijk voor alle informatie op de website van de Monoposto Racing Club.

Meer info


VR

Vrij Rijden op 29 maart

Het is bijna zover, de eerste Vrij Rijden dag van het jaar. Ideaal om je (historische) racer te testen, en/of je eigen skills af te stoffen of te verbeteren. De TC is ook aanwezig om je te adviseren over technische en veiligheidszaken. Zoals altijd werken we met meerdere groepen, dus of je nu wel of geen licentie hebt, een straatauto, raceauto of zelfs een formulewagen meebrengt, wij zorgen dat je voor weinig geld plezier kunt hebben! Let wel op dat je auto aan de eisen voldoet, check dit vooraf op de website. De andere data voor 2019 zijn: 10 mei, 19 juli, 20 september en 1 november. Voor meer info en inschrijven klik je HIER.

  verg

Jan-Wim Stals nieuwe HARC voorzitter
Tijdens de algemene ledenvergadering op 12 maart heeft Kees Kooij de voorzittershamer overgedragen aan Jan-Wim Stals. Kees werd bedankt voor zijn inzet over de afgelopen periode met een toespraak, een enorm boeket, een afscheidsrace in het Toyo Tires NK 82-90 en een groot applaus van alle aanwezigen. Hij blijft actief als bestuurslid. Jan-Wim toonde zich ambitieus en presenteerde een flinke lijst met punten die hij aan wil pakken. Lees meer over de Algemene Ledenvergadering op de website.

Lees meer
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet