Retro

HARC nieuws Februari: Vrij Rijden 2019 en ander HARC nieuws

HIER

VR


Ook in 2019 kun je bij de HARC weer vijf keer op onze circuitdagen tegen gereduceerd tarief Vrij Rijden. Zoals altijd worden de deelnemers verdeeld in diverse groepen, van straatauto's tot volledig geprepareerde racewagens, met een aparte groep voor de formulewagens en sportscars.

Tekst: aangeleverde berichten
Foto's: PR

Ook als je geen circuit-ervaring hebt kun je bij ons terecht, er is altijd de mogelijkheid om instructie te krijgen. Let wel op dat je auto aan een aantal basale eisen moet volden. Check dit dus vooraf, alles is na te lezen op de website. De data voor 2019 zijn: 29 maart, 10 mei, 19 juli, 20 september en 1 november. Voor meer info en inschrijven klik je HIER.


KNAF

ALV op dinsdag 12 maart 2019

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Historische Auto Ren Club vindt dit jaar plaats op dinsdag 12 maart, in het federatiebureau van de KNAF, Duwboot 85, 3991 CG Houten. De vergadering vangt aan om 20:00, ontvangst vanaf 19:30. De agenda en de notulen van 2018 zijn te vinden op de website. Mocht u een schriftelijk stuk willen inbrengen, dan verzoeken wij u dit vóór 5 maart 2019 aan ons te doen toekomen. Wij vertrouwen er op velen van u te mogen begroeten, u bent van harte welkom.

Agenda en notulen


NK-avond

Drukbezochte intro Interstate HARC NK 82-90 in Houten

Op 5 februari was het volle bak op het KNAF kantoor in Houten tijdens de 2019 introductie van het Interstate HARC NK '82-'90. Er werd uitgebreid ingegaan op de eisen ten aanzien van veiligheid en HTP's. En natuurlijk werd de kalender bekend gemaakt. Dit seizoen wordt er gereden op 30-31 maart (Zolder, België), 10-11 mei (Historic Zandvoort Trophy), 15-16 juni (Historic Assen Trophy), 5-6 oktober (Finaleraces Zandvoort) en de echte finale op 18-19 oktober (Westfalen Trophy Nurburgring). Kijk voor alle info en om in te schrijven op de HARC-site.

INFO


HZT

Historic Zandvoort Trophy op 11 en 12 mei

Ons oudste evenement, de HZT, vindt dit jaar plaats op 11 en 12 mei. We hebben een mooi raceprogramma samengesteld met onze drie nationale kampioenschappen HTGT, GTTC en 82-90, plus Britse monoposto's en de Legendary Circuits series. Ook buiten de baan is er volop reuring wat 402Automotive organiseert tegelijkertijd hun bekende nationaal Oldtimer Festival. Het gaat dus gezellig druk worden. HARC leden ontvangen zoals altijd een gratis toegangskaart. Komt u met uw oldtimer of youngtimer, dan kunt u die gratis op de paddock parkeren binnen, mits u bijtijds een kaart bestelt bij:

402automotive


keuren

Keurmeesters Vrij Rijden gezocht
Voor onze Vrij Rijden dagen zijn we op zoek naar enkele keurmeesters. Het gaat om het controleren van de deelnemende auto's op veiligheids- en milieuaspecten. Het is handig als je verstand hebt van (oude) auto's, maar dit is niet strikt noodzakelijk, want wat je niet weet kun je leren. We zorgen ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Je gaat deel uitmaken van een gezellige groep vrijwilligers en onze vrij rijden deelnemers zijn ook nog eens leuke mensen met leuke auto's! Heb je interesse, meld je dan aan bij het secretariaat.

AANMELDEN


EZ UP

Terug van weggeweest: HARC ledenpas

We hebben hem een paar jaar moeten missen, maar in 2019 komt er weer een ledenpas, gesponsord door 2Produce, leverancier van onder meer de bekende E-Z UP tenten. E-Z UP is de enige fabrikant met 7 jaar garantie op het opklapbare/draagbare frame. Alle denkbare opdruk is mogelijk, voor zowel de volants als het dak. De levertijd is kort: 3 weken na het aanleveren van het artwork. Kijk voor meer info op www.2Produce.nl neem contact op per mail via info@2Produce.nl of bel +31 (0)6 534 67 130.

De ledenpas HARC is geen toegangskaart voor onze evenementen, die krijgt u zoals altijd per mail, maar levert u kortingen op bij diverse Vrienden van de HARC, zoals 2Produce, AKDR en bij Angelo van Racing Sportiva (www.racingsportiva.nl). We verwachten de ledenpas in maart aan onze leden toe te sturen, uiteraard vergezeld van een wie-waar-hoeveel lijst met daarop alle kortingadressen.


Gijs

Gijs still wants you!

Het kan nog steeds! Breng iemand aan als Vriend van de HARC en krijg allebei de biografie van Gijs van Lennep cadeau. De historische autosport is autosport zoals hij bedoeld is: echte helden, brute auto's. Een heerlijke ambiance om uw relaties in te ontvangen. Daarom heeft de HARC het relatiemarketingprogramma 'Vrienden van de HARC' ontwikkeld, al jaren een groot succes in business-to-business. Wilt u ook vriend van de HARC worden? Gijs van Lennep, beschermheer van de HARC, nodigt u van harte uit. Bent u al Vriend? Misschien kunt u onze beschermheer aan nieuwe Vrienden helpen! Wij zoeken bedrijven met het autosporthart op de juiste plaats, die hun relaties willen laten meegenieten van de speciale sfeer van een raceweekend. Op de aanmeldingspagina is te zien wat Vrienden van de HARC allemaal voor hun vriendschap terugkrijgen. U krijgt er ook wat voor terug als u een nieuwe Vriend van de HARC aanbrengt. Want Gijs doet dan zowel u als de nieuwe Vriend zijn prachtige biografie cadeau. Gijs en het bestuur van de HARC zijn u alvast erg dankbaar.

Bezorg de HARC een nieuwe Vriend!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet