Retro

HARC nieuws November: Het kan nog, inschrijven voor de Zandvoort 250 en ander HARC nieuws

250-2


Je kunt je nog inschrijven voor de leukste race van het jaar, de nu al legendarische HARC Historic Zandvoort 250. We hebben al 25 teams op de startlijst staan, van Ford Mustang tot Toyota Starlet. En er is plek voor nog een paar last-minute inschrijvingen. Behalve wat uitrusting voor het tanken heb je niet meer nodig dan twee (meer mag ook) coureurs en een historische toerwagen of GT. Het kost ook nog eens belachelijk weinig. Lees alle informatie en schrijf je meteen in op de HARC-website.

INFORMATIEVRD


Dubbele pret tijdens Vrij Rijden en Vriendendag

Op 2 november was het twee keer pret op Zandvoort. In de ochtend kon er vrij gereden worden. 's Middags hadden we onze Vrienden van de HARC uitgenodigd voor een uitgebreide kennismaking met de autosport, afgesloten met een gezellig etentje in de Mickey's. Het was een topdag! Op de website staat een kleine impressie.


IMPRESSIE

kart

Karten op 18 januari

Schrijf het in je nieuwe agenda: vrijdag 18 januari 2019 gaan we weer karten voor het goede doel. Uiteraard bij Bleekemolen in Amsterdam, volgens het bekende recept: gezellig samen eten en dan een spannende race met pitstops en rijderswissels. Ronsel je vrienden en collega's en stel een team samen! De inschrijving is al geopend, alle informatie staat op de website.


INSCHRIJVEN

NAV

Geslaagde NAV ruilbeurs in la Course
Afgelopen zondag organiseerden de Nederlandse Autorensportvrienden een ruilbeurs voor autosportverzamelaars in La Course. Het was gezellig, er was volop aanbod en er waren bijzondere zaken te vinden. Reden om grootsere plannen te maken, bijvoorbeeld voor een dergelijke beurs tijdens de Historische Grand Prix. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Meer weten over de Nederlandse Autorensportvrienden? Kijk dan op hun website.


INFO
  Westerman

In memoriam Albert Westerman

De HARC is bedroefd vanwege het overlijden van Albert Westerman. Zijn naam was synoniem met Porsche en natuurlijk met zijn kledingmerk State of Art, maar voor de HARC was hij bovenal een trouwe sponsor waar we altijd op konden rekenen. Lees het volledige In Memoriam op de website.


IN MEMORIAM

RAI


Show je historische racer op de RAI

Ook in 2019 is er een International Amsterdam Motor Show, de opvolger van de AutoRAI. De Historische Auto Ren Club is wegens succes gevraagd weer een mooie presentatie neer te zetten van historisch race erfgoed. We zoeken dus auto's! Heb je een historische racer die je wilt showen in Amsterdam, neem dan contact op met het secretariaat. De IAMS 2019 vindt plaats van 3 tot en met 7 april. Kijk voor meer informatie op www.amsterdammotorshow.com


winter


Oldtimer rijden in de winter

December nadert en dat betekent dat de oldtimers die profiteren van de overgangsregeling binnenkort de stalling in moeten. Een van de eisen om gebruik te kunnen maken van deze regeling is namelijk dat de oldtimer in december, januari en februari op privéterrein staat. In deze periode is het niet toegestaan om de weg op te gaan met de oldtimer. Ook mag je deze niet langs de weg parkeren. Het grote voordeel van de overgangsregeling zijn de lagere vaste lasten die hier voor de oldtimer tegenover staan. Op de website lees je over de vaste lasten waarop je bespaart als je kiest voor de overgangsregeling. En hoe het zit als je toch wilt rijden in de winterperiode.


INFO

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet