Historic Grand Prix Zandvoort

Retro: Groeten van de Historic Grand Prix 2018 (2)


IMG 7831

Een van de Duitse deelnemers aan het Catawiki NK HTGT was zondag jarig, dus dat werd gevierd met een slinger en een luchtballon.

IMG 7833

Porsche is ook jarig, het merk viert het hele jaar het 70-jarig jubileum als sportwagenbouwer. En dat betekende ondermeer taartjes in de hospitality.

IMG 7850

Een ongewone aanblik: Hans Hugenholtz niet actief als rijder, maar gewoon als bezoeker in de paddock. Door een pijnlijke schouder was hij veroordeeld tot de rol van toeschouwer, hier samen met oud-coureur Ric van Kempen.

IMG 7852

Blijft mooi, zo'n Porsche 356 pre-A.

IMG 7855

Italiaanse volbloeds.

IMG 7858

Gerhard Füller is wel heel blij met zijn Opel Vectra STW, want hij liet zelfs zo'n auto op de zijkant van zijn vrachtauto schilderen. En daarmee sluiten we deze 'Groeten uit' af. Het was weer een geweldig weekeinde!
   

Reacties

  • 2
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 05 september 2018 15:37

  Te leuk deze verhalen!

  • 2
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 05 september 2018 16:58

  Natuurlijk had Kees Nierop in de 961 moeten tijden, heb nog contact met hem gehad. Hij zou idd heel graag zijn gekomen, zijn vader reed in het grijze verleden op Zandvoort! Pon besliste anders, laat in het midden hoe ik dat weet.

  • 2
  • 0
   
  El Rato 07 september 2018 12:50

  Kees is in zijn carriere wel vaker gepasseerd als het om Porsche ritjes ging, al dan niet door pech of anders. De Le Mans inzet met de 961 was dan ook een soort van troostprijs voor hem. Misschen nog een troostprijs tijdens de volgende HGP?

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet