HARC

HARC nieuws Juli: Woensdag 18 juli mag het weer en ander HARC nieuws

VR

Wat mag er dan? Vrij Rijden natuurlijk! De HARC organiseert op woensdag 18 juli a.s. weer een geweldige Vrij Rijden dag op Circuit Zandvoort. Je kunt inschrijven in 4 groepen, waaronder gewone straatauto's waarvoor geen licentie is vereist, wel een geldig rijbewijs. De auto dient in goede staat van onderhoud te zijn, vooral de remmen en het onderstel zijn zo'n dag extra belangrijk, voor je eigen veiligheid en die van anderen.

De dag duurt van 09.00 uur tot 17.00 uur en is voorbij voor je het weet. Heerlijk een dagje uitwaaien en eens alles uit je auto halen wat er in zit. Veiligheid staat bij ons bovenaan, dus de auto wordt aan het begin van de dag gekeurd of je er verantwoord mee de baan op kan. De dag bestaat uit verschillende sessies per groep, dus gelegenheid genoeg om lekker te rijden. Op de website vind je alle info en kun je inschrijven

Petty


Electronicatools.com nieuwe Vriend van de HARC
Onze vriendenwervingsactie heeft de eerste nieuwe Vriend van de HARC opgeleverd. Onze beschermheer Gijs van Lennep verwelkomt de technische groothandel PrintTec uit Geldermalsen als nieuwe Vriend. Het bedrijf is onder de naam electronicatools.com actief op de internationale markt voor ontwerp, assemblage en reparatie van elektronica. Directeur Robert Joosten was al lid van de HARC en greep de uitnodiging van Gijs aan om Vriend te worden. Het autosportbloed stroomt door Roberts aderen, want hij heeft een opzienbare auto waarmee hij aan HARC Vrij Rijden gaat deelnemen: een Plymouth Roadrunner uit 1972, helemaal in stijl van NASCAR-legende Richard Petty. Sterker nog, de auto heeft de originele uitlaten van een van de auto's van 'The King' eronder zitten!


boek

De Vraag

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de Historic Grand Prix. Bij sommige onderdelen daarvan kunnen we hulp gebruiken. We bieden de Vrienden van de HARC aan om een advertentie te plaatsen in het programmaboek HGP 2018. De HARC plaatst zelf een pagina met alle Vrienden van de HARC, maar als u goed uit de verf wilt komen op dit drukbezochte evenement, dan kunt zich uiteraard ook separaat als bedrijf presenteren. Een A4 pagina kost in Full Color € 800,- excl. btw. Iets voor u? Mail naar secretariaat@harc.nl voor de advertentie-specs en nadere informatie.

De Aanbieding
We zullen tijdens de Historische Grand Prix met de Hospitality van de HARC aanwezig zijn op een historische locatie met een prachtig uitzicht op de baan, namelijk "Restaurant La Course". We willen deze locatie een uitnodigend karakter geven door veel sfeer te brengen met muziek en aankleding.   beachvlaggen
Uiteraard kunt u met uw gasten hier goed vertoeven en een broodje of drankje nuttigen, zoals u van ons gewend bent. Om u als Vriend van de HARC daar een extra uitstraling te geven, hebben wij contact gezocht met een van onze aangesloten vrienden om een aanbieding te maken voor "Beachvlaggen". De opmaak is vergelijkbaar met onze reclamedoeken. Wij hopen dat vele Vrienden deze vlaggen bij ons gaan bestellen. Ze zullen veelvuldig gebruikt gaan worden, want we gaan ze ook op andere HARC-evenementen uitstallen. Denk aan Vrijrijden dagen, Vrienden van de HARC dag, Historische Zandvoort Trophy, RAI, en wedstrijddagen van onze race-klassen op buitenlandse evenementen. Natuurlijk kunt u ook vlaggen bestellen voor eigen gebruik. Interesse? Mail naar secretariaat@harc.nl

De Aktie

Breng iemand aan als Vriend van de HARC en krijg allebei de biografie van Gijs van Lennep cadeau. De historische autosport is autosport zoals hij bedoeld is: echte helden, brute auto's. Een heerlijke ambiance om uw relaties in te ontvangen. Daarom heeft de HARC het relatiemarketingprogramma 'Vrienden van de HARC' ontwikkeld, al jaren een groot succes in business-to-business. Wilt u ook vriend van de HARC worden? Gijs van Lennep, beschermheer van de HARC, nodigt u van harte uit. Bent u al Vriend? Misschien kunt u onze beschermheer aan nieuwe Vrienden helpen! Wij zoeken bedrijven met het autosporthart op de juiste plaats, die hun relaties willen laten meegenieten van de speciale sfeer van een raceweekend. Op de aanmeldingspagina is te zien wat Vrienden van de HARC allemaal voor hun vriendschap terugkrijgen.


Gijs

U krijgt er ook wat voor terug als u een nieuwe Vriend van de HARC aanbrengt. Want Gijs doet dan zowel u als de nieuwe Vriend zijn prachtige biografie cadeau. Gijs en het bestuur van de HARC zijn u alvast erg dankbaar. Bezorg HIER de HARC een nieuwe Vriend!  
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet