Goodwood

Goodwood: Groeten van de 76th Members' Meeting


mm76-sat-38

En daar vinden we natuurlijk ook David Hart, die zijn pas aangekochte GT40 in een warmere tint geel had laten overspuiten. "Hoe vind je dit? Ik vond dat helle geel niet mooi. Ja, ik ga straks ook naar de Revival met deze, dit is een originele. Op de Spa Six Hours rij ik in een nepperd."

mm76-sat-37

Zoon Olivier ging de Shelby Cobra Daytona Coupé besturen, hier gebroederlijk naast het exemplaar van rivaal Andrew Smith: nét nieuw opgebouwd en met toepasselijk kenteken FEV 3R...

mm76-sat-90

Diogo Ferrão lacht in gesprek met 'buurman' Shaun Lynn (rechts), maar het was met kiespijn. De Portugees had het zó koud... "Kom naar Goodwood, zeiden ze. Je zult ervan genieten, zeiden ze. Nou, ik doe dit nooit meer!"

mm76-sat-127

Even binnen opwarmen: de lens beslaat meteen.

mm76-sat-64

Daar kunnen we zelfs sjoelen en daarmee punten behalen voor ons 'house'. Als extra gimmick zijn coureurs en publiek ingedeeld in vier huizen, die onderling strijden om de winst.

mm76-sat-65

Het lijkt aan Joaquin Folch niet besteed.

mm76-sat-103

Ook in de markthal veel sfeer.

asnl 02

Kwalificaties! Oude toerwagencrack Tim Harvey geeft de Rover SD1 de sporen. De V8 gaat van een hese burble naar een gepijnigde brul bij 7200 t/min. En ja, power oversteer is cool.

asnl 03

Je brengt je 1000cc Formule 3 na twee maanden sleutelen en een geslaagde testdag naar Goodwood. Na anderhalf rondje dit. Life sucks.

mm76-sat-61

Buiten is intussen een sneeuwstorm losgebarsten. Maar de narcissen bloeien, opnieuw een opmerkelijke prestatie van de Nederlandse kweker.

mm76-sat-53

Deze Britten maakten van het weekend gewoon één langgerekte ontkenningsfase.

mm76-sat-59

Want zo joeg de sneeuw neer.

mm76-sat-62

I'm dreaming of a white Members' Meeting...

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet