HARC

HARC nieuws November: Accelereren met HARC NK 82-90 in 2018 en meer nieuws


RRM

Laatste Retro Racing Magazine editie 2017 online
Met de finale afsluiters van het nkhtgt.nl, NK GT's en Touring Cars '66-'81, HARC 82-90, Youngtimer Touring Car Challenge, Historic Monoposto Racing, Masters Historic Racing, Race Ready Historic Racing by Diogo Ferrao en nog veel meer..... Klik hier!

rai

HARC op de RAI

De AutoRAI wordt weer tot leven gewekt en de HARC is erbij! Van 30 maart tot en met 2 april vindt de International Amsterdam Motor Show plaats, uiteraard in de RAI in onze hoofdstad. De HARC heeft de organisatie beloofd aanwezig te zijn met een stand. We zoeken natuurlijk mooie raceauto's om daar te showen! Interesse om jouw bolide neer te zetten? Neem dan contact op met het secretariaat.

archief

Foto archief gevuld

Wegens drukte was er wat achterstand ontstaan, maar inmiddels is het foto archief op de HARC website aangevuld met foto's van de races op Assen, de HGP, de Finalraces en de laatste Vrij Rijden Dag. Te vinden op de media pagina.

Heb je mooie foto's van onze evenementen? Stuur ze naar het secretariaat en wij zetten ze op de website.

jaarboek

Jaarboek Historische Autosport 2017
Uw raceseizoen is pas compleet met het Retro Racing Magazine Jaarboek Historische Autosport 2017. Alle edities van Retro Racing Magazine van dit jaar gebundeld in een luxe hardcover boek op liggend A4-formaat. Beleef het afgelopen seizoen van de historische autosport nog eens rustig vanuit uw luie stoel, lees de achtergrondverhalen en interviews en geniet van de mooie foto's op groot formaat. Een prachtig cadeau voor uzelf, maar ook om weg te geven. Als bonus ontvangt u gratis de eerder dit jaar verschenen Lotus Special. Deze 90 pagina's tellende uitgave is niet online gepubliceerd. Bij bestellingen voor 1 december 2017 kost het boek € 75, daarna € 82,50. Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bestellen kan via:

info@retroracingmagazine.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet