HARC

HARC nieuws November: Accelereren met HARC NK 82-90 in 2018 en meer nieuws


HGP Sint

Sinterklaas (en kerst) actie voor HGP entreekaarten
Bent u op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? De Historic Grand Prix Zandvoort 2018 vindt plaats op 31 augustus en 1 en 2 september. Met de cadeauverpakkingen van het evenement kan de voorpret nú al beginnen. Het Special Gift Package kon online worden besteld. Een perfect cadeau, of trakteer uzelf en profiteer nog van de prijzen van afgelopen jaar! Een Historic Grand Prix Zandvoort Special Gift Package is het ultieme cadeau voor iedere autoliefhebber. U kunt kiezen voor een cadeauverpakking met twee toegangskaarten voor één dag, plus het officiële programmaboek. Deze 'racy' verpakte Day Voucher kost 55 euro inclusief verzendkosten. Het allermooiste geschenk is de Weekend Voucher, met twee kaarten voor alle drie de dagen en een voucher voor het officiële programmaboek. Dit cadeau om nooit meer te vergeten kost 95 euro. Simpel te bestellen op de website.


kart

Karten op vrijdag 19 januari

De aanmelding voor het jaarlijkse kartevent voor het goede doel is geopend! Op vrijdag 19 januari organiseert de HARC weer een gezellige kartrace met een avondvullend programma. Gedurende 90 minuten gaan max. 20 teams strijden om de titel HARC Kart Kampioen 2018. Wij nodigen u en uw vrienden/collega's/race collega's/werknemers en alle anderen uit om deel te nemen aan dit evenement, waarmee we de start van het nieuwe raceseizoen gaan inluiden. U bent welkom als deelnemer, toeschouwer en ook als sponsor met een prijsje. Met uw deelname steunt u tevens een goed doel. Rondom de kartrace van 90 minuten verzorgen wij voor u een avondvullend programma met een buffet en diverse verrassingen. Het tijdschema ziet er als volgt uit:

18:00 Ontvangst
18:30 Saté buffet incl. 4 consumptiebonnen per persoon
19:45 Uitleg en indeling karts
20.00 Kwalificatie 20 minuten
20:30 Race 1,5 uur met rijderswissels
22:00 Afsluiting: prijsuitreiking en naborrelen.

Teams mogen bestaan uit 3 of 4 personen. Minimale leeftijd 14 jaar (jonger met licentie in overleg). De kosten zijn voor een team van 3 personen € 325,-- en voor een team van 4 personen € 375,--. Plaats van handeling is de vernieuwde indoor kartbaan van Bleekemolen Amsterdam op het adres Herwijk 10 (1046 BC Amsterdam). We zien graag uw aanmelding tegemoet en of u met 3 of 4 personen komt via:

secretariaat@harc.nl

Reageer snel, de plaatsen zijn beperkt.

TC

KNAF zoekt TC-ers

De technische commissie (TC) is een enthousiaste groep autosportliefhebbers die er bij elk evenement voor zorgt dat alle rijders veilig aan de start verschijnen en er op toeziet dat de auto's voldoen aan de reglementen. Als je iets hebt met de techniek is dat mooi meegenomen, maar belangrijker is dat je alles over jouw raceklasse wilt leren. In het begin ga je meelopen met een ervaren TC'er die je alle kneepjes laat zien en vooral hoe er mee om te gaan. Dus ben je enthousiast over jouw tak van autosport, neem contact op met de KNAF via a.keuper@knaf.nl. Het hoeft niet over historisch racen te gaan, geef even aan waar je interesse ligt: Karting, Autorensport (modern of historisch), Rally (modern of historisch), Rallycross, Autocross of Terreinsport.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet