HARC

HARC nieuws November: Accelereren met HARC NK 82-90 in 2018 en meer nieuws

Starlet

Na een voorzichtige start begin dit jaar stonden er bij de Finaleraces 16 auto's op de startgrid. Gedurende het seizoen groeide de belangstelling voor deze klasse. De aanloop naar 2018 ziet er veelbelovend uit. Naast de bestaande groep rijders hebben zich inmiddels meer dan 20 geïnteresseerden gemeld met een flinke variatie aan auto's. Het is de verwachting dat dit aantal nog verder zal groeien. Ook op de succesvolle Vrienden-van-de-HARC dag was er veel belangstelling.

Tekst: aangeleverde berichten
Foto's: PR

HARC NK 82-90 is qua kosten een aantrekkelijke klasse en biedt tevens de mogelijkheid om auto's geleidelijk aan te passen aan de norm die voor dit NK wordt gehanteerd. Heeft men een auto in bezit die op punten nog niet voldoet, dan hoeft dat geen beletsel te zijn om zich aan te melden, wij gaan hierover graag in gesprek. Het is de verwachting dat deze maand de kalender rond komt, in ieder geval wordt er hard aan een mooi en aantrekkelijk programma gewerkt. Ook zit er nog een nieuwe activiteit in het vat, daarover later meer, dat blijft nog een verrassing.

Mocht u ergens een "82-90 auto" weten te staan of iemand in uw netwerk hebben waarvan u weet dat hij of zij al lang met het idee rondloopt om een keer een raceauto uit te laten op het circuit, dan horen we dat graag, een contact is snel gelegd. Voor info of aanmeldingen kunt u contact opnemen met coördinator Jan-Wim Stals, email:

nk82-90@harc.nl

Voorlopige HARC kalender 2018:
Karten 19 januari
ALV 13 maart
Vrij rijden dag 30 maart (onder voorbehoud)
RAI Amsterdam 30 maart – 2 april
Vrij rijden dag 11 mei
Historic Zandvoort Trophy 12-13 mei
Historic Assen Trophy 9 -10 juni
Vrij rijden dag 29 juni (onder voorbehoud)
Vrij rijden dag 27 juli (onder voorbehoud)
Historic Grand Prix 31 augustus en 1+2 september

VrR

Geslaagde Vrij Rijden finale
Het zit erop! Het circuitseizoen 2017 is voorbij. Velen maakten van de gelegenheid gebruik om op donderdag 2 november nog wat rondjes te rijden. Van kleine Steyr-Puch tot dikke Pumax RT, iedereen kon lekker zijn ding doen. Er was ook weer een mooie mix van monoposto's present. Nu is het tijd voor de winterbeurt, op 30 maart mogen we weer!

Vrienden

Vrienden van de HARC dag
Na het Vrij Rijden arriveerden de Vrienden van de HARC voor een middag sportieve pret gevolgd door een gezellig samenzijn. De sponsors konden zelf aan de bak tijdens een gevarieerd programma met o.m. slalom, driften en circuitrijden. Onze beschermheer Gijs van Lennep, Michael Bleekemolen, Jeroen Bleekemolen en Nyck de Vries waren aanwezig en maakten ons deelgenoot van hun ervaringen. Ook werden de prijzen uitgereikt van onze ledenwerfactie. Nieuwe leden Harm Slijkhuis en Henk Hazelaar wonnen een slipcusrsus bij BMW Driving Experience. Onze dank gaat uit naar de Dutch Race Drivers Academy van Dillon Koster en Danny van Dongen (personeel en begeleiding, autoslalom, coureur meerijden), Auto Molenaar (diverse BMW's voor o.a. driften), Bleekemolen Race Planet voor het beschikbaar stellen van de Mercedes-AMG en de McLaren voor het meerijden van gasten. Van Pon Porsche mochten we een Panamera gebruiken en Circuit Aandvoort stelde hun Safety Car ter beschikking. Tenslotte bedanken we de medewerkers van de Mickey's, onze vaste thuisbasis op Zandvoort, voor de gastvrijheid en het lekkere eten!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet