Historic Grand Prix Zandvoort

Retro: Groeten van de Historic Grand Prix Zandvoort 2017 (2)


IMG 7674

Onder de naam Exclusive Model Cars maakt Erik van Dam in het Gelderse Heesselt fantastisch mooie modelauto's in zilvertin. De sculpturen waren echte blikvangers in de 'Paddock Club'.

IMG 7675

De Lotus 49 van Jim Clark werd in een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren vervaardigd.

IMG 7683

Ook gelimiteerd en gedetailleerd, maar dan anders: de 'Winners' Edition' van de Historic Grand Prix Zandvoort 2017, gebaseerd op de Tudor Heritage Chrono Blue.

IMG 7686

Journalist Menzo Willems (l.) was aanwezig namens het 'Stan Huygens Journaal' van 'De Telegraaf'. Sportverslaggever Frits Barend, die een rondje meereed met de Porsche RSR van Leonard Stolk, werkt naar eigen zeggen "alleen nog maar voor mijn dochter". Barbara Barend geeft zoals wellicht bekend het uitstekende sportmagazine 'Helden' uit.

IMG 7807

Met de eerste racestart om 8.00 uur was het op zondag vroeg dag. De koffie uit de mobiele bar van Smit & Dorlas was zéér welkom!

mattijs

Onze medewerker Mattijs Diepraam gaf een presentatie als aftrap van de 'instameet' die op het circuit plaatsvond. 40 instagrammers mochten op uitnodiging van Canon de paddock verkennen met het doel om een 'autosportfoto met een verhaal' te maken. De foto's van Mattijs dienden als inspiratie. (Foto: Jip Barth)

7809-hospitality-tent

Fraai zicht op de actie in de Tarzanbocht vanaf het terras van de Paddock Club.

IMG 7813

Davy Lemmens (l.) is normaal bezig met de techniek van de moderne LMP2-auto van het Racing Team Nederland, maar heeft ook veel belangstelling voor de historische Formule 3.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet