Racing Shows

Racing Shows: Primeurs en Parijs Dakar op Speed and Design in Utrecht GEVA Sp Design

Traditioneel op Speed and Design vertegenwoordigd, de Formule Ford Club Holland.

Formule Ford
De Formule Club Holland is traditioneel trouw op Speed and Design vertegenwoordigd. Organisator Gert Valkenburg blikt tevreden op het seizoen 2006 terug. Voor 2007 heeft Valkenburg reeds de verzekering dat er vijf Duractec-aangedreven bolides vast liggen, terwijl er zo goed als zeker nog eens vijf andere Duratecs bijkomen. Ook vanuit België en Denemarken is inmiddels belangstelling getoond voor het Benelux Formule Ford-kampioenschap. In totaal verwacht Valkenburg ruim twintig bolides aan de start.

 Liroy  Stuart

LiRoy Stuart rijdt, zoals het er nu naar uitziet in 2007 zowel in de Benelux als in Engeland. Foto: Willem J. Staat

LiRoy Stuart
Eveneens van de partij op Speed and Design was Liroy Stuart. De jonge Nederlander keert met zijn eigen team volgend jaar terug in het Benelux-kampioenschap, maar heeft na het Festival de smaak van het racen in Engeland te pakken gekregen, en zal vermoedelijk aan een aantal Britse wedstrijden deel gaan nemen. Naast de Formula Ford club Holland presenteerde de Benelux Racing Leaque zich eveneens met twee bolides. Ook de Eindhovense TH was vertegenwoordigd met hun Formula Student-bolide, waarmee de Studenten van deze TH aan diverse internationale "autmotive" uitdagingen hebben deelgenomen.

 Formula Studet TH Eindh.

Formula Student-project van de TH te Eindhoven. Foto: Willem J. Staat.

Fun and girls
Op de hedendaagse beurzen mag het fun and girls aspect zeker niet ontbreken. Een fotografische impressie. Ook WTCC-coureur Tom Coronel was uiteraard in Utrecht van de partij. De vraag is alleen welke? De auto- of motorcoureur?

 Tom Coronel 1

WTCC-coureur Tom Coronel, de echte?Foto: Willem J. Staat.

 Tom Coronel 2

Parijs-Dakar motorrijder Tom Coronel, de echte? Foto: Willem J. Staat.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet