BOSS GP

Eigen startnummer voor BOSS GP-coureur Marijn van Kalmthout

14-075-Abraham-Van-Kalmthout

In navolging van de zelf gekozen startnummers voor Formule 1-coureurs krijgt Marijn van Kalmthout in de BOSS GP, de klasse voor Big Open Single Seaters, komend seizoen ook een persoonlijk startnummer. Op 17 januari ontvangt de snelle coureur uit Hoofddorp zijn eigen startnummer '50', dat hem in bijzijn van familie en vrienden overhandigd zal worden tijdens een speciaal daarvoor georganiseerde gelegenheid.

Dat is voor Van Kalmthout echter niet de enige verandering, de vader van meervoudig kartkampioen Rinus van Kalmthout zal tevens worden ingedeeld in de nieuwe BOSS GP-divisie, genaamd de Abraham-klasse. In deze speciale divisie krijgen de rijders dubbele punten toegekend, zodat deze coureurs –ondanks de door hun leeftijd opgetreden fysieke beperkingen- toch kans maken op een topklassering in het algemeen klassement van de BOSS GP.

Het zal duidelijk zijn dat Marijn van Kalmthout een nieuwe fase van zijn carrière in gaat. De redactie van Autosport.nl feliciteert Abraham met zijn verjaardag en hoopt nog lang van zijn altijd opmerkelijke aanwezigheid op het circuit te mogen genieten. Van harte gefeliciteerd!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet