Racing Shows

Prijsvraag: Win een TOTAL VIP-pakket voor de Racing Days in Maastricht 2013

racingdays2013

Doe mee met de TOTAL-Competition.nl prijsvraag en win één van de 10 VIP-pakketten met GRATIS toegang voor 2 personen voor de Racing Days op 2 & 3 novemberin het MECC te Maastricht

In het weekend van 2 en 3 november verandert het MECC in Maastricht in een complex vol met Race geweld. De Racing Days is hét auto- en motorsportevent dat garant staat voor brullende motoren, scheurende bolides, razendsnelle karts, gelardeerd met de indringende geur van brandend rubber.

Racing Days biedt snelheid, spektakel, shows en optredens van bekende artiesten voor het hele gezin, maar ook interviews met beroemde coureurs en natuurlijk een compleet aanbod op het gebied van (race)auto's, motoren en karts. Ook voor jonge autocoureurtjes en kleine snelheidsduiveltjes is er veel te zien en te beleven.

Raceliefhebbers kunnen zich een weekend lang vergapen aan alles op het gebied van auto- en motorsport. Van speedway tot endurance, van rally(cross) tot quadracing en van motoX tot dragracing.

Racing Days in het MECC heeft het allemaal. Een groot aantal standhouders presenteren auto's, motoren, karts, squads, kleding, verzamelobjecten, petjes, overalls, emblemen, accessoires en onderdelen. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten.
De 10.000 M2 grote Noordhal wordt ingericht als Action Arena. Hier kan het publiek met alle zintuigen ervaren wat racen inhoud. In een spectaculair programma komen technische mogelijkheden van karts, auto's en motoren aan bod. De coureurs presenteren de menselijke (on)mogelijkheden binnen deze snelle wereld.

Op zaterdag wordt na 19.00 uur de aandacht verlegd naar de Action Arena. Tijdens deze Saturday Night "LIVE" wordt 'n spetterende show opgevoerd waarbij wielen, snelheid en spektakel hand in hand gaan. Er zijn ook gezellige optredens van Duo X-Elle en een adembenemende modeshow van Pereira Exclusive Designs. Saturday Night "LIVE"!

Wil jij GRATIS naar de Racing Days?
Doe dan mee aan de TOTAL-Competition prijsvraag door hier te klikken.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet