Racing Shows

Racing Shows: Interclassics MECC Maastricht a.s. weekend in het teken van Aston Martin en Bugatti

Van 11 tot en met 13 januari vindt in MECC Maastricht de 20e editie plaats van InterClassics & TopMobiel, hét grootste oldtimerevent van de Benelux! Centrale thema's op de beursvloer zijn '100 Jaar Aston Martin' en 'Bugatti Grand Prix Cars'.

Tekst PR
Foto's Willem J. Staat

interclassics_2013_2
De Maastrichtse Interclassics staan a.s. weekend in het teken van 100 jaar
Aston Martin.

100 Jaar Aston Martin
In samenwerking met o.a. de Aston Martin Owners Club Holland wordt op TopMobiel de geschiedenis van Aston Martin aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd. Een absoluut hoogtepunt van InterClassics & TopMobiel 2013!

Bugatti Grand Prix Cars
Bugatti was eind jaren '20, begin jaren '30 het meest toonaangevende raceteam. De successen waren ongekend groot met duizenden overwinningen. Vooral de Bugatti Type 35 was een groot succes. Deze auto is waarschijnlijk de meest succesvolle racewagen ooit. De Bugatti Type 35 zal uiteraard niet ontbreken in een uniek showpaviljoen waar alleen maar Bugatti Grand Prix klassiekers tentoongesteld zullen worden.

Hét grootste oldtimerevent van de Benelux!
De beursvloer van InterClassics & TopMobiel bestrijkt in totaal 30.500m2. In totaal bezetten 280 exposanten het Maastrichtse oppervlak.Vanuit de filosofie dat bijzondere auto's een bijzondere omgeving verdienen wordt veel aandacht aan de aankleding van de beurs besteed: luxe standbouw, sfeerverlichting en veel ruimte voor iedere auto. Bezoekers waardeerden InterClassics &TopMobiel 2012 met een 8 en maar liefst 89% gaf aan de beurs in 2013 naar alle waarschijnlijkheid tot stellige zekerheid weer te bezoeken. Zorg dat u als autoliefhebber erbij bent! Verzamelaars van auto(sport)memorablia komen op deze beurs zeker aan hun trekken.


interclassics_2013
Maar ook voor Bugatti is er een hoofdrol weggelegd.Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet