Racing Shows

Racing shows: Autosportdagen Speed-Action op 15 en 16 december in Gorinchem

480_amsdagen_2011_logo

De organisatie van Autosportdagen Speed-Action in de evenementhal in Gorinchem is nu in volle gang. Vorig jaar was het evenement al zeer succesvol, dit jaar belooft het een nog groter spektakel te worden! Evenementenhal Gorinchem biedt dit najaar alle autoliefhebbers weer een locatie om auto’s te bewonderen in combinatie met veel spektakel en live-actie!

480_gorinchem_001

Autosportdagen Speed-Action gaat een samenwerking aan met niemand minder dan energydrink GoFast. Deze editie zal de muziek verzorgd worden door niemand minder dan DJ’s on Tour Drive in show van Radio538.

240_538afterparty

Dit zal zeker zorgen voor veel sfeer, drukte en spektakel.

240_amsdagen_2011_doornbos

Ook de aanwezigheid van Robert Doornbos is door de organisatie bevestigd.

Tijdens het event vindt de ruilbeurs van NAMAC plaats. Liefhebbers van miniatuur auto’s kunnen hier hun mooiste miniatuur auto’s vinden en ruilen. Hiervoor kan nog steeds aangemeld worden op www.speed-action.nl

480_amsdagen_2011_19

Op de Outdoor Racetrack zijn de Driftseries, diverse demonstraties van race en rallyteams alsmede de Trial Motoren te vinden.

480_amsdagen_2011_09

Binnen vind je bedrijven met de mooiste auto- en motorproducten en zal ook de autosport goed vertegenwoordigd zijn.

480_amsdagen_2011_13

Daarbij zullen er ook veel getunede auto’s te bewonderen zijn op het event.

480_amsdagen_2011_promodame

Mooie auto's en mooie vrouwen zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en daarom wordt tijdens het event Miss Speed 2013 bekend gemaakt. De mooiste dames maken kans op mooie prijzen. De hoofdprijs bestaat uit de Miss Speed titel, optreden op de grid op één van de circuits en een dag lang schitteren op de beurs t.w.v. €250,-. Daarbij zijn er voor de nummers 2 en 3 ook mooie prijzen. De organisatie is nog steeds op zoek naar de mooiste Grid-girls, je kunt je nog aanmelden op www.miss-speed.nl

Kijk voor meer info over de Autosportdagen in Gorinchem op: www.speed-action.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet