Racing Shows

Racing Shows: Essen Motor ShowToerwagenhistorie
De Showhal is geheel gewijd aan de Nordschleife en haar historie. Vele interessante auto's die op de preview van autosport.nl vorige week vermeld werden, kunt u in levende lijve aanschouwen. Toch staan er twee echte uitschieters. De Koepchen BMW 2002 waarmee Hans J. Stuck jr. aan het begin van zijn lange carrière vele successen boekte is natuurlijk één van deze uitschieters. Immers, de BMW 2002 stond aan de bakermat van BMW's jarenlange toerwagentraditie.

 Koepchen BMW 2002

Deze BMW 2002 Koepchen, waarmee Hans J.Stuck vele successen boekte, stond aan de wieg van de BMW-traditie in de toerwagenracerij.

Senna
Ook de legendarische Ayrton Senna schreef geschiedenis. Hij won immers de allereerste race op de vernieuwde Ring in 1984 met onderstaande Mercedes. In het Show Center treft u naast de Senna Mercedes nog diverse andere exceptionele bolides aan die op de Nürburgring autosportgeschiedenis schreven.

 Senna Mercedes

Ayrton Senna schreef met deze 190 2,3L toch autosportgeschiedenis.

Babes
Traditioneel is er aan babes in Essen eveneens geen gebrek. Onderstaande Parijs-Dakar coureur zal deze charmante jonge dames graag als navigatrice mee naar de woestijn nemen.

 Modellen

Charmant gezelschap voor de woestijn?

Naast haar offroad activiteiten kon men bij Suzuki afgelopen weekend ook haar laten tunen. Vele vrouwelijke bezoekers van de Suzuki-stand kregen het nieuwste Suzuki model aangemeten.

 Suzuki kapsel

Het laatste model Suzuki...
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet