Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Open Nederlands Rally Kampioenschap

Rally - NL: Van Deijne start niet in Jack’s Int. Drenthe Rally

01 - Van Deijn start niet HQ

Kevin van Deijne start niet in de openingsronde van het Open Nederlands Rallykampioenschap, Jack's Int. Drenthe Rally. Door leveringsproblemen van onderdelen is de nieuwe auto waarmee Van Deijne dit jaar ten strijde trekt niet tijdig beschikbaar.


Tekst: Steven van Veenendaal
Foto: Marije v/d Vliet

"De nieuwe auto zou oorspronkelijk in oktober geleverd worden. Door leveringsproblemen van bepaalde onderdelen werd dit januari maar inmiddels is dit al april geworden. We staan nu bovenaan de lijst, dus de eerste auto die in april gereed is, is voor ons." Aangezien de Skoda waarmee hij vorig jaar de tweede plaats in het kampioenschap behaalde al verkocht is komt de Int. Drenthe Rally helaas te vroeg.

De Brabander heeft dit jaar de Nederlandse titel in het vizier maar moet de jacht daarop uitstellen tot de tweede ronde van het kampioenschap, de ELE Rally in mei. In zijn thuisrally presenteert Van Deijne de nieuwe auto. Zonder te verklappen wat het nieuwe wapen zal worden kan hij al bevestigen dat hij alle vertrouwen heeft dat deze voor goede resultaten kan zorgen. "We plannen de nodige testmomenten in april zodat we klaar zijn voor de ELE Rally. Met de nieuwe auto hebben we straks een sterk wapen in handen waarmee we voor de titel kunnen gaan!"

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet