Nederlandse Rally Kampioenschap

Rally - NRK: Van den Heuvel opnieuw baas in eigen regio

Reacties

  • 0
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 16 april 2018 19:16

  Door de Proto zullen veel R5 rijders de Nederlandse rallysport mijden. Mensen kopen voor veel geld een R5 en worden door een halve fiesta met evo tecniek voor minder dan de helft van het geld om de oren gereden. Het is daarom een slechte beslissing om deze auto’s toe te laten. In veel andere landen zijn ze daardoor ook niet welkom. Wil je vooraan rijden met een 4wd dan koop je een fia R5 of een fia R4 kit of oude fia group n of a. R5 rijders de loef afsteken met een goedkoop zelfbouwproject zoals de Proto dat hoort niet. Het zou eigenlijk gewoon niet toegestaan moeten zijn.

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 19 april 2018 22:19

  Als je het artikel hierboven goed leest, dan voegt zo’n Proto toch niet echt veel toe ten opzichte van een Evo. Ik denk dus niet dat je er veel R5’s mee “om de oren” zult rijden..

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet