WRC

Rally WRC Monte Carlo: Alle Nederlanders aan de finish!

Ook de laatste dag kwamen alle Nederlanders aan de finish van de Rallye Monte Carlo. Kevin Abbring viel weliswaar vrijdag uit, maar rehabiliteerde zich op de laatste twee dagen door tijden te rijden in de top van het R5 klassement. Op zondag reed hij zich twee keer naar een 8e plaats algemeen. Op de laatste proef waren de omstandigheden inmiddels zo slecht geworden door ernstige sneeuwval dat hij iets moest inleveren maar uiteindelijk kwam hij als 31e algemeen over de finish. Niet wat hij gehoopt had maar het leverde wel weer veel ervaring op, voor zowel hem zelf als zijn navigator Martijn Wijdaeghe.

ASN MC Sunday NL-2 Kevin Abbring rond een droog hoekje van een proef die verderop vol sneeuw lag

Tekst: Harry van Veenendaal
Foto's: Steven van Veenendaal, Rally-eMag

ASN MC Sunday NL-1
Henk Vossen had geen tijd te genieten van het fraaie landschap


Henk Vossen had zich ten doel gesteld met zijn nieuwe auto te finishen. Ondanks de barre omstandigheden op de Col de Turini, slaagde hij daarin en kwam binnen als 39e. Michiel Becx heeft zich vooral vermaakt en ook heel veel ervaring opgedaan in deze zeer lastige rally. Hij bracht zijn Citroën DS3 op de 46e plaats binnen.

ASN MC Sunday NL-3
Michiel Becx zag een droom uitkomen: starten in de Rallye Monte Carlo. Zondag kwam er nog eentje uit: finishen in Monte Carlo!

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet