Marktplaats - Advertentie toevoegen

In deze rubriek kunnen particulieren gratis een rubrieksadvertentie plaatsen. Door eenvoudig het formulier volledig in te vullen kun je een advertentie plaatsen, indien gewenst met foto. Na het invoeren en verzenden van de advertentiegegevens ontvang je een e-mailbericht op het aangegeven e-mail adres met daarin uw wachtwoord. Deze heeft u nodig voor het activeren van uw bericht, en later, eventueel, voor het aanpassen of verwijderen. Autosport.nl gaat ervan uit dat deze unieke gratis service door iedereen serieus gebruikt wordt. Voor plaatsing van een advertentie gelden onze onderstaande voorwaarden.


Daarnaast vindt u hier onze privacyverklaring.


  • Gezocht

    Aangeboden

Marktplaats - Voorwaarden

- Deze gratis service is uitsluitend bedoeld voor particulieren. Bedrijven kunnen onze bezoekers bereiken door het plaatsen van een logolink op onze website, stuur voor informatie een email naar info@autosport.nl.
- Het is niet toegestaan om in een advertentie een verwijzing te doen naar een eigen website. Voor informatie over het plaatsen van een logolink stuur je een e-mail naar info@autosport.nl.
- Hoofdletters mogen alleen gebruikt worden daar waar het te doen gebruikelijk is, dus als beginletter bij namen en aan het begin van de zin. Voldoet de advertentie niet aan deze regel, dan wordt de advertentie onmiddellijk verwijderd.
- Wanneer je de advertentie geplaatst hebt en toch niet tevreden bent, maak dan niet exact de zelfde advertentie nog een keer, maar corrigeer hem met de advertentiecode die je bij plaatsing van de advertentie is toegestuurd. Dubbele advertenties worden nl. verwijderd, en misschien wordt net de verkeerde advertentie weggehaald.
- Geplaatste advertenties worden automatisch na 60 dagen verwijderd.
- Autosport.nl zal toezicht houden op de inhoud van de tekst en behoudt zich het recht voor advertenties zonder bericht en opgaaf van reden te verwijderen.
- Autosport.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de tekst en voor de juiste verwijzing naar beeldmateriaal.
- Het aanbieden van illegale producten en/of diensten (volgens de Nederlandse wet) is verboden.
- Het is niet toegestaan artikelen aan te bieden of te zoeken en/of foto's te gebruiken waar copyright of andere eigendomsrechten op rusten. Ook is het niet toegestaan foto's van derden te gebruiken (zonder toestemming).
- Het plaatsen van telefoonnummers bij een advertentie die beginnen met 066, 084 of 087 is niet toegestaan.
- De e-mailadressen van adverteerders worden beschermd tegen misbruik. Het eigen e-mail adres is dus niet te zien, maar berichten aan de adverteerders worden automatisch doorgestuurd naar het e-mail adres waarmee de advertentie is geplaatst. Dit i.v.m. spam, virussen en misbruik voor andere doeleinden.
- Let op: Wanneer je contact opneemt met iemand die op je advertentie heeft geboden is je e-mailadres niet meer beschermd.
- Wanneer je foto te groot is om te plaatsen kun je deze als volgt verkleinen met het programma Paint. Dit programma wordt standaard geleverd bij Microsoft Windows besturingsystemen
* Klik op de "start" knop.
* Ga naar "programma's", kies "bureau-accessoires" en open het programma "Paint"
* Open de afbeelding.
* Ga naar "Afbeelding" en kies "uitrekken/hellen" (Ctrl + W). Vul hier in hoeveel procent u uw afbeelding wilt verkleinen (bijvoorbeeld 50%). Klik op "ok".
* Ga naar "Bestand" en kies "opslaan".
* Bewaar de afbeelding als een .JPEG bestand op uw harde schijf.
* Onthoudt goed waar u hem plaatst en browse in het invoerprogramma naar deze locatie op uw harde schijf.
- Doel van de site is om een verkopende en kopende partij met elkaar in contact te brengen, de verantwoordelijkheid voor een succesvolle deal ligt bij de betrokkenen, nooit bij Autosport.nl.