Aangeboden: Originele Renault Formule 1 auto (geen goedkope dummy!!)

Naam Eigenaar:
Ron Reinders

Datum:
20-09-2017

Aangeboden/gezocht:
Aangeboden

Bekeken:
266x bekeken
Advertentie:

Originele Formule 1-auto, geen (goedkope) dummy. € 49.950,- ex BTW

LET OP: de prijs is excusief 21% BTW

Nadat de auto is ingezet als test auto en een aantal races is de F1 auto omgebouwd in een show-car door het Renault Formule 1-team in Enstone in het Verenigd Koninkrijk in 2007.

De auto wordt aangeboden in fantastische staat; dit rollend chassis is voorzien van alleen originele onderdelen zoals de monocoque, de voorste en achterste vleugels, vloer, ophanging, brandblusser, velgen, banden, enz. De F1-auto is in de sponsor kleurstelling van de ING Bank 2008 en heeft geen motor en versnellingsbak. Deze prachtige F1-auto zou uitstekende toevoeging geven aan elke collectie, als een display item, in een auto dealer showroom, kantoor receptie of gewoon iets om naar te kijken in de garage!

Geschiedenis:
Na een actieve race inzet is de F1 auto omgebouwd in een show-car/rolling chassis door het F1 team en ingezet in Nederland. Renault in Nederland heeft de auto gebruikt voor tentoonstellingen en shows. Na een bepaalde periode is deze F1 auto naar de ING Diba Bank in Spanje gegaan voor promoties en shows.

Toen de ING Bank stopte met de sponsoring (2007-2009) van het Renault F1-team is de auto verloot als de belangrijkste hoofdprijs georganiseerd door de ING-bank. De Spaanse prijswinnaar heeft de F1 auto verkocht aan een nieuwe eigenaar in Duitsland en wij hebben hem van die eigenaar gekocht.

De auto wordt geleverd met een originele Renault F1 show-car handleiding van het F1-team.

Bedrijf: Racetrailer
Contact: Ron Reinders
Mobile number: +3165 254 79 03
E-mail: ron@racetrailer.com

All prices excluding VAT and license plate registration, "Errors and omissions excepted."


Foto:

Interesse? Stuur de eigenaar een bericht

  • *
  • *
  • *
  • * verplicht