DTM

ADS: DTM Norisring 2004 (4)

Zondagmiddag, een paar minuten voor de start. Vanuit de Grundig toren is duidelijk een druk bezochte startinggrid te zien. 

 

Met een paar weken te gaan had de DTM organisatie een aantal Chinese journalisten en mensen van het organiserend commite uitgenodigd om alvast aan de racesfeer te snuiven. Ze maakten er dankbaar gebruik van en waren vol lof over het geen wat er te beleven viel. 

 

De heer Tian Shu Shi, voorzitter van de Chinese tegenhanger van de KNAF, vertelde dat men in Shanghai op zoek was naar een topklasse om de bevolking warm te krijgen voor de naderende F1 race. Waar komt dus eindelijk uit, uiteraard bij de DTM! 

 

Mevrouw Maggie Lp, coordinatrice van het uitvoerend Chinees commitee, gaf een toelichting van wat men mag verwachten van DTM Shanghai. ITR voorzitter Hans Werner Aufrecht glunderde toen zij hem vertelde dat de live uitzending van de race op de Chinese tv waarschijnlijk op zo'n 300 miljoen kijkers kan rekenen. Overigens zal Autosport.nl live erbij zijn in China en de races vanuit Shanghai verslaan.

  

Tekst en fotografie: Boudewijn Pieters
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet