Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
DTM

DTM: De eerste nieuwtjes uit de pitstraat

Tijdens een DTM-weekend valt er natuurlijk het nodige te melden vanaf het circuit. We zetten de eerste nieuwtjes vanuit Lausitz even op een rijtje.

Tekst: Ralf Dennissen  Foto's: Boudewijn Pieters
 

Opel test nieuwe onderdelen

Afgelopen week testte het DTM-team van Opel enkele nieuwe onderdelen op het circuit van Dijon, Frankrijk. De Duitsers probeerden een aantal nieuwe onderdelen uit en werkten verder aan het verfijnen van de afstelling van de auto.



Geen Formule 3 dit weekend

Normaal gesproken rijdt de Formule 3 Euroseries mee in het DTM-programma zoals dat ieder weekend afgewerkt wordt. Dit weekend zijn die jonge honden " waaronder Giedo van der Garde en Charles Zwolsman " echter afwezig. Afgelopen weekend reed de F3 al in Pau. Tijdens het volgende DTM-weekend op de Norisring is de F3 er weer bij.

Albers een ander kleurtje

Christijan Albers rijdt dit weekend met een speciale oranje helm om het Nederlands Elftal moreel te steunen tijdens de missie die het team komende week begint in Portugal. Daarnaast is Albers' auto deze race iets anders van kleur; het matte zilvergrijs was nog een stukje matter dan normaal.


 



Cora Schumacher: model of coureur?

Dit weekend rijdt Cora Schumacher mee tijdens de allereerste wedstrijd in de Mini-Challenge. De vrouw van Formule 1-coureur Ralf Schumacher was vandaag de meest gefotografeerde persoon van de paddock. Overigens hebben wij ook nog nooit een coureur gezien die zo perfect was opgemaakt als mevrouw Schumacher.







Afgedekte wielen bij Mercedes

Is het een nieuwe ontwikkeling, of juist iets om een nieuwe ontwikkeling af te schermen? Vandaag zagen we deze doorzichtige schermen op de velgen van de Mercedessen. Bij het team werden we zo één, twee, drie niet heel veel wijzer. Morgen hopen we meer te kunnen vertellen over deze wielkapjes op de C-Klasse.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet