DTM

ADS: DTM: Adria (7)

Zou het zondag weer een spel zijn dat deels beslist wordt door de monteurs in de pitstraat tijdens de pitstops? Deze monteur is er in ieder geval helemaal klaar voor.  
 

Geen twijfel voor wie deze banden bedoeld zijn en wanneer ze gebruikt zullen worden...... 

 

Steeds vaker zie je fotografen elkaar helpen met allerlei slave-flitsertjes. Kleine secundaire flitsers die door de flits van de hoofdcamera geactiveerd worden. Logistiek een kleine heksentoer maar uiteindelijk is het wel een mooi effect. In het midden houdt Wolfgang Wilhelm van Mercedes Benz de flitsers vast voor de fotograaf van de organisatie. De man in de belangstelling is Timo Scheider (links). 

 

De auto van Lapierre redde het niet tot de pitstraat. Maar hij werd door de Italiaanse baanposten weer netjes bij de eigenaar terugbezorgd.

  

Alhoewel Bernd Maylander nogal zorgelijk kijkt staat hij voor zijn doen op een redelijke vijftiende startpositie. 

 

Peter Dumbreck komt dit jaar uit in de Opel Vectra GTS V8 die is bestickerd in de kleuren van de Amerikaanse hoofdsponsor Valvoline. 

 

Nog maar een paar meter te gaan heren! 

 

De coureurs werken behoorlijk hard in de auto's. Door het lekkere weer is het niet verwonderlijk dat ze nogal zweten en de race-overalls doornat raken. Audi heeft een goede methode gevonden om ze weer droog te krijgen!

  

Tekst en fotografie: Boudewijn Pieters
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet